Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 8103 / 908 / 0
Eeee... to przymykanie oczu to właśnie wchodzenie w nodding.IMO to jest bardzo przyjemne.
Zakładamy słuchawki, oczka się przymykają i odpływamy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3406 / 534 / 0
Ja właśnie nie lubię noddingu - strata fazki dla mnie.

Ale już przy 150mg mi się oczy przymykają, już nie ogarniam tego tramca, w butli to miałem też tyle i tak nie działał jak teraz w kapsułkach... lol.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 917 / 235 / 0
Zazdroszczę wam noddingu po tramcu ja biorę 5 ×200mg rozgryzione z sedamem 6 mg i czuję się normalnie,a jak wezmę bez sedamu to jestem naspidowany jak po amfie i mam ogromne źrenice.Dziwnie ten trampek działa na mnie ,ostatnio noddy miałem jak po trampku zapaliłem browna,wtedy fakt głowa spadła mi ze 2 razy;)
  • 1211 / 615 / 0
Bo tramadol to gówno opioid, czysta serotonina i noradrenalina. Dopiero jego metabolit O-DSMT ma jakieś konkretniejsze działanie na receptory opio. Jak ktoś ma słabą wydajność CYP2D6 to poczuje właśnie głównie naspidowanie i ogólny serotoninowy rozpierdol.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 5 / 0
kodeina to też gówno opioid, bo sama w sobie nie działa, ale co z tego? Obie substancje są prolekami i jak najbardziej wykazują działanie typowe dla opioidów.
  • 243 / 7 / 0
Wziąłem wczoraj 400mg retardów, 200mg rano 200 wieczorem i dzisiaj jeszcze 200mg rano.

Po jakim czasie bezpiecznie będzie wziąć dekstrometorfan?
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 8103 / 908 / 0
31 marca 2019Vratislav pisze:
Jak ktoś ma słabą wydajność CYP2D6
Ja mam świetną wydajność CYP2D6 dlatego tramal mnie klepie typowo opioidowo oraz koda w niskich dawkach tez daje się odczuć ( 100 mg - 130 mg kodeiny ). :zombie:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 781 / 46 / 0
Zazdrościć mi po ostatnim ciągu na trampku musiałem ładować jednorazowo 2g + coś na gaba.
  • 243 / 7 / 0
Jak długo trzeba czekać zazwyczaj aż zejdzie tak, żeby nudności nie czuć już?
Wziąłem wczoraj w południe 200mg i wieczorem o 20 też 200 i dzisiaj rano 200mg retarda. To wszystko, a trzyma do teraz - trochę ruchu i objawy choroby lokomocyjnej. Zastanawiam się czy iść do pracy jutro w ogóle czy zwolnienie kołować.

Do rana powinno zejść całkowicie, czy lepiej iść po coś z dimenhydrynatem?
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 421 / 21 / 0
Jeżeli nie masz tolerancji, to dosyć duża dawka, no a nudności są objawem zbyt dużych dawek. Najlepiej byłoby wymusić wymioty, poczujesz się lepiej.
Zablokowany
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.