Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 188 / 31 / 0
@Neuronek
Akurat prysznic to u mnie rytuał przy prawie każdym grzaniu, nie wiem czy przyspiesza czy wzmacnia czy nie ale po prostu lubię zmyć z siebie "brudy tego świata" zanim przejdę do świata bez zła pełnego rozkoszy.

Swoją drogą kupilem dzisiaj dla odmiany antydol i Chryste jak wy tak żyjecie 17-18zl za paczkę a tu trzeba 4 przy moim stażu pić. Pytanie do ludzi porządnie wjebanych, jak wy dajecie radę finansowo waląc np 750mg 2 razy dziennie, przecież to wychodzi ponad 5k pln miesięcznie, nie da się tak żyć.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 25 / / 0
@@slodkapszczolka ja czasem nie ogarniam jedni piszą, że wjebany to ten co wali 500-700mg raz dziennie, inni, że 2 razy dziennie. To są tak duże różnice, że czasem myślę, że kto bierze X i mnoży to x4 by sobie usprawiedliwic drogę do tego wjebania dają iluzje kontroli
  • 2534 / 596 / 0
Wjebany moze być nawet ten co bierze 150-300 dziennie,albo i nawet nie codziennie.Chodzi o ten stan umysłu,jakim jest wjebanie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 34 / 0
01 września 2022slodkapszczolka pisze:
... kupilem dzisiaj dla odmiany antydol i Chryste jak wy tak żyjecie 17-18zl za paczkę.
Przejebane są te ceny. Ja dzisiaj widziałem rekordowe 20.99pln za Nurofen plus. Już bardziej by się neoazarinę opłacało kupować.
Ja co prawda grzeję na sportowo, ale i tak jedna sesja mnie kosztuje prawie 100zł. Trochę lepiej wychodzi jak się dorzuci mak i mniej kody, ale wtedy jeszcze trzeba za makiem latać po sklepach.

Dzisiaj wleciało 225 + 225 + 150 mg plus ze 150gr maku i jest OK. Może jeszcze dorzucę ze 150, skoro zawsze dorzutki na mnie dobrze działały.
  • 109 / 31 / 0
A ja nadal lece na czysto, pozdrawiam abstynentów i zazdroszcze wszystkim zkodzonym. Natępne kodzenie zaplanowane mam na pażdziernik/listopad, może grudzień. Narazie jest nienajgorzej, chociaż coraz częsciej w gre wchodzi alkohol. Obym sie tylko nie wjebał.
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 25 / / 0
01 września 2022Atropolamine pisze:
Wjebany moze być nawet ten co bierze 150-300 dziennie,albo i nawet nie codziennie.Chodzi o ten stan umysłu,jakim jest wjebanie.
Stan umysłu? Chodzi Ci o powód brania?
  • 109 / 31 / 0
Na "stan umysłu" składa się wiele czynników. Powód brania jest jednym z nich. Ja na przykład nie biorę (narazie niedługo, ale zapowiada się, że ten stan sie utrzyma) z powodu pewngo rodzaju "oświecenia". Nie wiem czym to było spowodowane, ale zupełnie zmieniłem patrzenie na świat ostatnio, wróciłem do starych wartości i dzięku temu moja niestabilna psychika powoli robi się coraz bardziej stabilna i to temu zawdzięczam siłę i ,przede wszystkim, chęć, bo to jest chyba kluczowe, do odstawienia kodeiny, która jak kiedyś myślałem wprawiała mnie właśnie w pozorną stabilność, a na dłuższą mete tak naprawde tą niestabilność pogłebiła. W duuużym skrócie :D
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 2534 / 596 / 0
Chodzi mi o ten moment,w którym już polknales haczyk.. Innymi słowy jesteś wjebany.Opiaty mają wielki potencjał uzalezniajacy,jeśli więc trafia na podatny grunt czyt. osobę,to mogła ona zjeść dopiero 2x w życiu 150mg i już teoretycznie moze być wjebana.Wiec nie ma jakiegoś magicznego progu np.450,600 mg po którym można stwierdzić,że ktoś jest wjebany.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 31 / 0
Dobra przyjaciele, może źle to ująłem, nie chodziło mi o żadne progi ani nic w tym stylu, sam jestem wjebany i nie próbuje się z tym kryć, chodziło mi o sam fakt przepijania codziennie takiej kasy w postaci gorzkiego roztworu.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 2534 / 596 / 0
Ja odpowiadałem Koda2015 po prostu.
Zablokowany
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.