Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 312 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ptakowaa »
antekhrestos pisze:
Tertium non datur?

Jesteś wyjątkowo przenikliwa jak na zakompleksioną cipę z agorafobią.
A ty wyjątkowo nudny bo w kółko to samo. Jak nie cipa to kur*a i tak w kółko.

Tak w twoim środowisku zwracają się do kobiet a one uznają to za oczywiste?

Kiedy napisałeś ten post]Może to dlatego, że 95% życia spędzasz SAMA, w DOMU?[/quote]"

udowodniłeś mi, że nie masz i nie znasz faktycznie innego świata.
Nie tylko swoim słownictwem (schowaj ten słownik z określeniami łacińskimi czy zamknij tam jakąś stronę bo człowiek wyjęty z rynsztoka swego świata po ubraniu okularów nie będzie wyglądał na profesora) i brakiem choćby odrobiny szacunku dla drugiego człowieka.
Ale również tym, że JEŚLI by tak było, że bym faktycznie spędzała 95% swojego życia SAMA, w DOMU (może są osoby, które są w stanie tak żyć lub zostały na to skazane - np. więzieniem z jednoosobową celą i osobnymi posiłkami) to kiedy bym wyszła do realnego świata wyzywanie mnie i obelgi byłyby tak oczywiste, jak to, że kiedyś mówiło się sąsiadom "Dzień dobry".

Facet, serio, żal mi tego świata w którym przebywasz.
Okropnie dużo tracisz, tyle piękna, dobroci ze strony innych i dawania jej, przytuleń do drugiego człowieka...
Mogę ci tylko życzyć, żebyś zaczął od zmiany siebie a reszta sama zacznie się zmieniać.

Nie ma sensu ciągnąć tej dyskusji.
Może pogadamy za rok, dwa.
Ludzie przecież się zmieniają - trzeba im tylko dać szansę. No i sami muszą chcieć. A czy ty chcesz.... Czy Ty tam głęboko w sobie chcesz zmiany, umiesz swoim kolesiom powiedzieć "Sorry, to nie moja bajka, już koniec" i nie bać się, że tacy niby fajni kumple od jarania i picia nagle obiją ci gębę... sam zdecydujesz.

Trzymaj się.
"I begged my doctor for one more line
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"

Noel Gallagher
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
kowal1125 pisze:
bzdaddict pisze:
Jestem po prostu chory, sam sobie nie rozpierdoliłem mózgu, tylko klony działają, łykałem wiele innych leków, nic na to nie poradzę.

. Ty jesteś w gorszej sytuacji, klonazepam odstawię tak szybko jak tylko będzie to możliwe, natomiast w twoim wypadku - "Chłop może z wiochy wyjechać, ale wiocha z chłopa nigdy".
Sorka ,mógłbys powiedziec jak dokładnie wygląda Twoja sytuacja z klonem(Staz,dawki,szybkosc tolerki itp??
Troche pękam odstawki a jak pisałem od jutra już 1 mg mniej...
Tutaj odpowiedziałem mniejwięcej kiedyś:
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 59#p664159
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 35#p656835
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 47#p656347
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
Tutaj odpowiedziałem mniejwięcej kiedyś:
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 59#p664159
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 35#p656835
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 47#p656347

dzięks.kurwa boje sie mimo ,że mam obstawe do schodzenia ale bede schodził z 12-14 mg.ssri mam rozbujane w sobie od listopada może pomoze... <_<
Siste, viator!
  • 47 / / 0
Nieprzeczytany post autor: antekhrestos »
@ptakowaa

Gdybyś spotkała mnie na ulicy, w kontaktach biznesowych, na imprezie na 100% nie uznałabyś że antekhrestos to ja. Jestem wykształconym, oczytanym człowiekiem. Korporacyjnym szczurem, jakich tysiące zalega korporacje, biura. Świat w którym żyję, jest piękny. Ptaki śpiewają, słońce świeci. Mieszkam na przedmieściach. Kłaniam się sąsiadom. Pomagam staruszkom. Nieźle zarabiam. Studia na politechnice bez jednej poprawki.

A może nie? Może jestem trollem, z trudem przechodzącym z klasy do klasy w gimnazjum? Kurą domową? Klonem kogoś ze "starej gwardii"? Spierdoliną czempiona?

Sprawia mi przyjemność ubliżanie i dołowanie ćpunów na tym forum. Im bardziej w coś wjebany, tym fajniej mu dopierdolić i tym fajniej się tłumaczy. Zrozum, że Ty nie jesteś dla mnie człowiekiem. Jesteś pierdolonym nickiem, jednym z wielu, który na jedno rzucone zdanie reaguje litanią tłumaczeń nt. swojego życia, chorób, aspiracji, a im ta litania jest dłuższa i bardziej emocjonalna, tym śmieszniej, tym lepiej.

Ja też nie jestem człowiekiem. Dlatego mogę czerpać tę perwersyjną przyjemność. I dlatego, gdybyś mnie spotkała, przepuściłbym Cię w drzwiach i podniósł przedmiot, który wypadłby Ci z ręki, zanim zdążyłabyś się schylić. A może nie?

Magia internetu, gdzie szumowina mojego umysłu kipi i wylewa się przez palce na klawiaturę.

Kim jestem?

Jakie jest moje serce? Czarne jak smoła, "w którego głębi Bóg jest ladacznicą"? Takie jak moja powierzchowność? A jaka ona jest? A może jednak jestem dobrym człowiekiem, który z premedytacją czyni źle bezpieczny za ekranem monitora? Który współczuje wybranym? A może w ogóle nikomu?

Łatwo oceniać tu innych i łapiesz się na tym samym dokładnie w ten sam sposób, co ja.
Uwaga! Użytkownik antekhrestos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / 1 / 0
Kim jestem?

Jakie jest moje serce? Czarne jak smoła
dekadencka autorefleksja
Ja też nie jestem człowiekiem. Dlatego mogę czerpać tę perwersyjną przyjemność
nie podobają mi sie te szyderstwa
Zrozum, że Ty nie jesteś dla mnie człowiekiem. Jesteś pierdolonym nickiem, jednym z wielu
bardzo płytkie jest takie myślenie
  • 312 / 2 / 0
Marcus Corvinus pisze:
Kim jestem?

Jakie jest moje serce? Czarne jak smoła
dekadencka autorefleksja
Ja też nie jestem człowiekiem. Dlatego mogę czerpać tę perwersyjną przyjemność
nie podobają mi sie te szyderstwa
Zrozum, że Ty nie jesteś dla mnie człowiekiem. Jesteś pierdolonym nickiem, jednym z wielu
bardzo płytkie jest takie myślenie
Marcus, pod każdym komentarzem się podpisuję.

Takie pomieszanie emo ze schizofrenikiem i gimnazjalistą, piszącego poezje do szuflady.

Uznaję, że naprawdę dla dobra jego i ludzi powinien iść do specjalisty.

Powiadam całkiem serio, to nie kpina.
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit

Noel Gallagher
  • 2497 / 50 / 0
nbiew bierzciuew bwnediazepi8inm ljudziue tlo zloi!!
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 312 / 2 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Bardzo trafnie ujęte.

(Ptakowa popada w brecht :-D )
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit

Noel Gallagher
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Ale przyjemna lektura ! Przestańcie sobie wpierdalać się na banie i porównywać kto ma bardziej zjebane życie, kto jest bardziej zły, kto ma większy mętlik pod kopułą. Jako że wszyscy i tak jesteśmy odsunięci bardziej niż zwykle od społeczeństwa to powinniśmy sobie pomagać, a nie dobijać się nawzajem. A Wy tylko gryźć się nawzajem i bić siępo głowach. Postawa godna podziwu %-D. Dajcie na wstrzymanie.

No i oczywiście nie bierzcie benzodiazepin, to zło. :-I
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
istotnie masz racje-ludzie to zło.
benzodwuazepiny a raczej pochodne to narkotyki.
Siste, viator!
Zablokowany
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.