Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: madarastafaka »
Dobra, nie znam się na łysiczkach, właściwie na te natknąłem się przypadkiem, podczas spaceru na łączce - rosły sobie w jednej kupce, były takie ładne i przypominały mi wcześniej oglądane przeze mnie grzybki na zdjęciach. Chętnie wybiorę się jeszcze raz poszukać ich więcej, ale muszę mieć pewność, czy to te?
http://img510.imageshack.us/i/pic1587.jpg/
http://img137.imageshack.us/i/pic1588.jpg/
http://img21.imageshack.us/i/pic1589.jpg/
Uwaga! Użytkownik madarastafaka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kortah »
Trafiłeś :) To te.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Vart na tym pierwszym to absolutnie nie łysiczki. Na tych zdjęciach grupowych chyba masz kilka łysic ale jakość zdjęć jest zbyt słaba, żeby cokolwiek orzec.

Madarastafaka, gratki ;)
Ostatnio zmieniony 30 października 2009 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Wy chyba nie kumacie ironii xD Te pierwsze to wytrzasnąłem ze strony nr 3 bodajże ;p

Wszystkie 600 z tej siatki/kartki to łysiczki, panowie znawcy ;) Testowane i sprawdzone ;]

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 2129 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kuba Powiatowy »
Hehe, coś mi się dziwne wydawało,że tak doświadczony user jak vart zamieszcza takie zdjęcia i że nie wie jak wyglądają łysiczki :-)
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 136 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboclat »
Hehe, na dodatek napisał że wyjebał... to już wiedziałem o co chodzi :) Ładne zbiory ;) TASTY
"Co za farmazony szczelasz. Wiesz kto to był Frank Dux. Gościu walczył w kumite i sklepał ruwno wszystkich ryżowpierdalaczy jak sie nie znasz to idź stond"

Wróciłem ziomeczki i mam się dobrze.
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tHe oVerDoseR »
Czy to to ?? %-D
[ external image ]
  • 2129 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kuba Powiatowy »
Kolejna prowokacja, hmm ? Tak, to łysiczki :-)
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tHe oVerDoseR »
wiem, wiem :D
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Goofy »
zarzuc pare sztuk %-D ehehehe

kurde, zazdroszcze jak tylko moge, sam nie moge plebejstwa znalezc :motz:
Uwaga! Użytkownik Goofy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.