Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 126 / 8 / 0
ja mam kumpla ktoremu dalbym owoc mojej pracy laboratoryjnej i reszte bym mial w dupie :P
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
Co do ceny to u mnie wazony gramik dobrego scierwa kosztuje 30zl.
A co do produkcji to predzej, czy pozniej i tak by was zlapali :-( . W tym biznesie ludziom nie mozna ufac i jak juz poleci jedna, slabsza psychicznie osoba to leca wszyscy :-/ .
  • 185 / 25 / 0
japa pisze:
psychedrine pisze:

moze zbierzemy sie w kilka osob i bedziemy robic fete sami?Wkurwia mnie juz jak widze bogatych frajerow wysiadajacych ze swoich jeepow z felgami za 4 koła jedna %-)
moze nawiazemy wspolprace??? ]

Panowie, ja też chętnie bym sie wzbogacił. Z tych lepszych, bardziej uzależniających dragów to potrafię robić heroinę (idealna aby mieć uzależnionych stałych klientów), na razie robię na własny użytek, ale towar pierwsza klasa, nigdzie tak czystej heroiny w Polsce nie dostaniecie :cool:

Ale zawsze się bałem sprzedawać to, ponieważ samotny diler to martwy diler.
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
Uzywasz bezwodnika do acetylowania? Dużo mocniej wali niż Morphine?
Włącz sobie kawałek Morphine "I know you (partI)" Jakby wejście nagłe opiatu.....
A co myślisz o demtylowaniu kodeiny do morfiny?
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 1 / 0
Szacun pisze:
Uzywasz bezwodnika do acetylowania? Dużo mocniej wali niż Morphine?
Włącz sobie kawałek Morphine "I know you (partI)" Jakby wejście nagłe opiatu.....
takie tematy poruszamy na innym topicu- nie mieszajmy kodeiny z amfetaminą.

WELCOME TO TOPIC:
Produkcja i Dystrybucja Opioidów-Perspektywy Bussinesowe
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=10268
Uwaga! Użytkownik Chłopiec Królowej Śniegu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: japa »
[quote="PanMuchomor"]
Panowie, ja też chętnie bym sie wzbogacił. Z tych lepszych, bardziej uzależniających dragów to potrafię robić heroinę (idealna aby mieć uzależnionych stałych klientów), na razie robię na własny użytek, ale towar pierwsza klasa, nigdzie tak czystej heroiny w Polsce nie dostaniecie ]

Muchomorku to biznesik mozna rozkrecic :cool: bedziesz od glownej produkcji hery :-D
a tak pozatym to mam do Ciebie sprawe, ale odezwe sie jakos bo mam Twoje gg ;-)
  • 38 / 1 / 0
Muchomor nic mi do twojej znajomosci z nowym kolegą Japą ale zachowaj zajebistą ostrożność - żebys w pudle nie wylądował - bo tam raczej o twoje lekarstwo będzie trudno.

Gliny to świnie dla odznaki i awansu zrobią wszytsko .
Żebyś się nie wygłupił i nie podał swoich numerów telefonów.
Mam nadzieję że morina nie uśpi twojej czujności.
Uwaga! Użytkownik Chłopiec Królowej Śniegu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 21 / 0
A ten jak spisek węszy ;-)
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 38 / 1 / 0
na morfinowym haju mozna zlekcewazyć niebezpieczenstwo i "lekko-morfinowo" zaufać przyszłemu zbiegowi okoliczności.
"A co mi tam - zadzwon do mnie na komórkę. Już daję ci numer"

Tydzien później drzwi rozwalą kolesie w czarnych kominiarkach i wyprowadzą Muchomora do Aresztu Śledczego - nie będzie juz miał kto pisac na Forum.

Dmuchajmy na zimne - jak ze strachem przed opiatami.
  • 185 / 25 / 0
Szacun pisze:
Uzywasz bezwodnika do acetylowania?
Tak, tym sposobem robię heroinę z zarówno z opium jak i z aptecznej morfiny.
Ostatnio tylko z morfiny bo ją zawsze mam "pod ręką" .
Szacun pisze:
Dużo mocniej wali niż Morphine?
Tak, "wali" jak na heroine przystało, prawdziwą, czystą Heroinę.
Szacun pisze:
Nigdy tego nie robiłem, więc się nie bedę wypowiadał. ]
takie tematy poruszamy na innym topicu- nie mieszajmy kodeiny z amfetaminą.
[/quote]

Ok, ale tu mnie zapytano więc tu odpowiem :)
japa pisze:
Muchomorku to biznesik mozna rozkrecic bedziesz od glownej produkcji hery
a tak pozatym to mam do Ciebie sprawe, ale odezwe sie jakos bo mam Twoje gg
mój numer gg jest podany w profilu, zapraszam.
Chłopiec Królowej Śniegu pisze:
Muchomor nic mi do twojej znajomosci z nowym kolegą Japą ale zachowaj zajebistą ostrożność - żebys w pudle nie wylądował - bo tam raczej o twoje lekarstwo będzie trudno.
Gliny to świnie dla odznaki i awansu zrobią wszytsko .
Żebyś się nie wygłupił i nie podał swoich numerów telefonów.
Mam nadzieję że morina nie uśpi twojej czujności.
Jak już pisałem... policja jest napewno, sam dostaję maile typu]
A ten jak spisek węszy
[/quote]

I bardzo mądrze, nikomu nie wolno całkiem ufać, szczególnie na takim forum...
japa pisze:
LOOOL ! nie no bez przesadyzmu? ja z policji??? OMG
Japa, a nie przyszło Ci do głowy że ja mogę być z policji ? Przecież to też możliwe :)
Każda osoba tutaj może być z policji albo pracować dla policji.

Reszte rozmowy przenosimy do nowego tematu.
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.