Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
A co do produkcji to predzej, czy pozniej i tak by was zlapali :-( . W tym biznesie ludziom nie mozna ufac i jak juz poleci jedna, slabsza psychicznie osoba to leca wszyscy :-/ .
japa pisze:psychedrine pisze:
moze zbierzemy sie w kilka osob i bedziemy robic fete sami?Wkurwia mnie juz jak widze bogatych frajerow wysiadajacych ze swoich jeepow z felgami za 4 koła jedna %-)
Panowie, ja też chętnie bym sie wzbogacił. Z tych lepszych, bardziej uzależniających dragów to potrafię robić heroinę (idealna aby mieć uzależnionych stałych klientów), na razie robię na własny użytek, ale towar pierwsza klasa, nigdzie tak czystej heroiny w Polsce nie dostaniecie
Ale zawsze się bałem sprzedawać to, ponieważ samotny diler to martwy diler.
Włącz sobie kawałek Morphine "I know you (partI)" Jakby wejście nagłe opiatu.....
A co myślisz o demtylowaniu kodeiny do morfiny?
Szacun pisze: Uzywasz bezwodnika do acetylowania? Dużo mocniej wali niż Morphine?
Włącz sobie kawałek Morphine "I know you (partI)" Jakby wejście nagłe opiatu.....
A co myślisz o demtylowaniu kodeiny do morfiny?
WELCOME TO TOPIC:
Produkcja i Dystrybucja Opioidów-Perspektywy Bussinesowe
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=10268
Panowie, ja też chętnie bym sie wzbogacił. Z tych lepszych, bardziej uzależniających dragów to potrafię robić heroinę (idealna aby mieć uzależnionych stałych klientów), na razie robię na własny użytek, ale towar pierwsza klasa, nigdzie tak czystej heroiny w Polsce nie dostaniecie ]
Muchomorku to biznesik mozna rozkrecic
a tak pozatym to mam do Ciebie sprawe, ale odezwe sie jakos bo mam Twoje gg ;-)
Gliny to świnie dla odznaki i awansu zrobią wszytsko .
Żebyś się nie wygłupił i nie podał swoich numerów telefonów.
Mam nadzieję że morina nie uśpi twojej czujności.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
"A co mi tam - zadzwon do mnie na komórkę. Już daję ci numer"
Tydzien później drzwi rozwalą kolesie w czarnych kominiarkach i wyprowadzą Muchomora do Aresztu Śledczego - nie będzie juz miał kto pisac na Forum.
Dmuchajmy na zimne - jak ze strachem przed opiatami.
Szacun pisze: Uzywasz bezwodnika do acetylowania?
Ostatnio tylko z morfiny bo ją zawsze mam "pod ręką" .
Szacun pisze: Dużo mocniej wali niż Morphine?
Szacun pisze: A co myślisz o demtylowaniu kodeiny do morfiny?
takie tematy poruszamy na innym topicu- nie mieszajmy kodeiny z amfetaminą.
[/quote]
Ok, ale tu mnie zapytano więc tu odpowiem :)
japa pisze: Muchomorku to biznesik mozna rozkrecic bedziesz od glownej produkcji hery
a tak pozatym to mam do Ciebie sprawe, ale odezwe sie jakos bo mam Twoje gg
Chłopiec Królowej Śniegu pisze: Muchomor nic mi do twojej znajomosci z nowym kolegą Japą ale zachowaj zajebistą ostrożność - żebys w pudle nie wylądował - bo tam raczej o twoje lekarstwo będzie trudno.
Gliny to świnie dla odznaki i awansu zrobią wszytsko .
Żebyś się nie wygłupił i nie podał swoich numerów telefonów.
Mam nadzieję że morina nie uśpi twojej czujności.
A ten jak spisek węszy
[/quote]
I bardzo mądrze, nikomu nie wolno całkiem ufać, szczególnie na takim forum...
japa pisze: LOOOL ! nie no bez przesadyzmu? ja z policji??? OMG
Każda osoba tutaj może być z policji albo pracować dla policji.
Reszte rozmowy przenosimy do nowego tematu.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.