ODPOWIEDZ
  • 1717 / 565 / 0
Spróbuję niedługo. Swoją drogą dużo miejsc dalej sprzedaje te saszetki 65mg/g, co im może za to grozić?
  • 1617 / 258 / 0
Co robicie kiedy trafią się wam wyschnięte saszety, ratujecie jakoś czy do kibla? Kupiłem takie i wyraźnie wrażenia osłabione, dodatkowo taka twarda torba w ustach robi wkurw. Dałem sporo wody do opakowania, wytrząsłem kilka razy i się suszy od wczoraj, zrobiły się już prawie takie jak powinny być wizualnie i w dotyku, teraz trzeba zbadać smak.
  • 1717 / 565 / 0
Właśnie ostatnimi czasy we wszystkich paczkach prawie mam kilka wyschniętych. Velo granatowe szóstki jakieś grudki się robią w środku, chujowe mega, bo jak są takie poduszeczki napuchnięte to jest super, a spłaszczone albo grudki to już o połowę gorzej działa. Da się to lekko pomiętolić i przywrócić ksztalt, ale to niewiele daje. A suche to po prostu używam normalnie, gorzej działają ale nie miałem pomysłu co zrobić. Daj znać jak ta woda finalnie pomogła, jak będzie git to też tak zacznę robić. Ogółem ogromny spadek jakości widzę w saszetkach przez ostatni miesiąc. Jeszcze kwartał temu mniej więcej było o niebo lepiej. Teraz niby dawki zadeklarowane te same, ale muszę wziąć 3x więcej żeby mieć dość i tolerka tutaj chyba nie ma znaczenia, bo jak się trafi ładna wilgotna poduszeczka to po jednej mam tak samo dobrze jak kiedyś. Tylko że to kurwa z 3-4 sztuki na opakowanie, a reszta gniot, dosłownie.
  • 1617 / 258 / 0
@WladyslawWygiello nawet, nawet to zmoczenie pomogło, w sumie dwa razy je polewałem i po drugim schły dobę. Schły w sensie czekałem aż się nadmiar wody ulotni. Były miękkie jak trzeba i wilgotne, chodziło o jagodowe i odzyskały smak, wystarczająco długo było czuć działanie. Ale po zużyciu kilku i tak resztę wyjebałem bo mam dość toreb na teraz.
  • 1717 / 565 / 0
Ile tej wody dałeś?
Myślisz że jak dam dosłownie krople albo dwie na saszetkę to będzie okej czy więcej?
  • 1617 / 258 / 0
Ja lałem ma pałę i potem kilka razy potrząsałem pudełkiem. Pierwsze polanie było dość delikatne i to było zdecydowanie za mało, drugie to znowu przesadziłem i trzeba było suszyć. Ale ogólnie saszety wchłaniają dużo więcej wody niż mogłoby się wydawać (z tym że moje były naprawdę wyschnięte). Sądzę że trzy krople na jedną to minimum.
  • 1717 / 565 / 0
Dzięki, tak też uczynię.

Próbował ktoś może tych crystal z żabki albo jakichś no-name'ów z saloników prasowych? Dajcie więcej opinii, chcę sprawdzić jakieś nowe, ale nie chcę trafić na gówno.
  • 1717 / 565 / 0
Żappka zrobiła 2 opakowania zyn za 19,90
  • 1617 / 258 / 0
Przypadły mi do gustu Velo eukaliptus, są fajnie świeże i dają spoko klapsa w dziąsło, do tego całkiem długo utrzymuje się smak. Tylko mogłoby tego eukaliptusa być mocniej czuć.
Muszę w końcu udać się do saloniku w galerii, tam kiedyś mieli Thunder saszety, jedne z najlepszych jakie miałem. Szkoda też że w Żabkach niewielki wybór 77, te zawsze mi pasiły.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.