ODPOWIEDZ
  • 1748 / 583 / 0
Spróbuję niedługo. Swoją drogą dużo miejsc dalej sprzedaje te saszetki 65mg/g, co im może za to grozić?
  • 1675 / 270 / 0
Co robicie kiedy trafią się wam wyschnięte saszety, ratujecie jakoś czy do kibla? Kupiłem takie i wyraźnie wrażenia osłabione, dodatkowo taka twarda torba w ustach robi wkurw. Dałem sporo wody do opakowania, wytrząsłem kilka razy i się suszy od wczoraj, zrobiły się już prawie takie jak powinny być wizualnie i w dotyku, teraz trzeba zbadać smak.
  • 1748 / 583 / 0
Właśnie ostatnimi czasy we wszystkich paczkach prawie mam kilka wyschniętych. Velo granatowe szóstki jakieś grudki się robią w środku, chujowe mega, bo jak są takie poduszeczki napuchnięte to jest super, a spłaszczone albo grudki to już o połowę gorzej działa. Da się to lekko pomiętolić i przywrócić ksztalt, ale to niewiele daje. A suche to po prostu używam normalnie, gorzej działają ale nie miałem pomysłu co zrobić. Daj znać jak ta woda finalnie pomogła, jak będzie git to też tak zacznę robić. Ogółem ogromny spadek jakości widzę w saszetkach przez ostatni miesiąc. Jeszcze kwartał temu mniej więcej było o niebo lepiej. Teraz niby dawki zadeklarowane te same, ale muszę wziąć 3x więcej żeby mieć dość i tolerka tutaj chyba nie ma znaczenia, bo jak się trafi ładna wilgotna poduszeczka to po jednej mam tak samo dobrze jak kiedyś. Tylko że to kurwa z 3-4 sztuki na opakowanie, a reszta gniot, dosłownie.
  • 1675 / 270 / 0
@WladyslawWygiello nawet, nawet to zmoczenie pomogło, w sumie dwa razy je polewałem i po drugim schły dobę. Schły w sensie czekałem aż się nadmiar wody ulotni. Były miękkie jak trzeba i wilgotne, chodziło o jagodowe i odzyskały smak, wystarczająco długo było czuć działanie. Ale po zużyciu kilku i tak resztę wyjebałem bo mam dość toreb na teraz.
  • 1748 / 583 / 0
Ile tej wody dałeś?
Myślisz że jak dam dosłownie krople albo dwie na saszetkę to będzie okej czy więcej?
  • 1675 / 270 / 0
Ja lałem ma pałę i potem kilka razy potrząsałem pudełkiem. Pierwsze polanie było dość delikatne i to było zdecydowanie za mało, drugie to znowu przesadziłem i trzeba było suszyć. Ale ogólnie saszety wchłaniają dużo więcej wody niż mogłoby się wydawać (z tym że moje były naprawdę wyschnięte). Sądzę że trzy krople na jedną to minimum.
  • 1748 / 583 / 0
Dzięki, tak też uczynię.

Próbował ktoś może tych crystal z żabki albo jakichś no-name'ów z saloników prasowych? Dajcie więcej opinii, chcę sprawdzić jakieś nowe, ale nie chcę trafić na gówno.
  • 1748 / 583 / 0
Żappka zrobiła 2 opakowania zyn za 19,90
  • 1675 / 270 / 0
Przypadły mi do gustu Velo eukaliptus, są fajnie świeże i dają spoko klapsa w dziąsło, do tego całkiem długo utrzymuje się smak. Tylko mogłoby tego eukaliptusa być mocniej czuć.
Muszę w końcu udać się do saloniku w galerii, tam kiedyś mieli Thunder saszety, jedne z najlepszych jakie miałem. Szkoda też że w Żabkach niewielki wybór 77, te zawsze mi pasiły.
  • 1748 / 583 / 0
IMG20250815195628.jpg
Zbieracie? Ja czasem zapominam i wyrzucam a ZYN-y wymieniałem na nowe paczki, ale i tak już trochę mam. Całkiem fajnie urozmaica tło półek meblościanki, serio. Oczywiście usunąłem prywatne rzeczy sprzed opakowań to tego nie widać. Zresztą może kiedyś Velo też uruchomi jakiś recykling, a wtedy taka kolekcja się przyda. No i dobrze przypomina o wyjebanym hajsie na nałóg, chociaż akurat nikotyna bez składników z dymu papierosowego jest wręcz dobra dla zdrowia (oczywiście z umiarem) i nie każdy to wie. Z drugiej strony kosztuje mnie to 3-5 zł dziennie, a będąc w NL wydawałem nieraz dziennie 12-15€ na szlugi, więc daje też skalę oszczędności taka półeczka. Wiem, jestem dziwny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.