p.s fajne masz dresiki hahaha :)
no ja tez planuje wlansie sporo roslinek posadzic w tym roku na srodku takiego poletka (sporego) z sosenkami,
@koyot ja niestety nie mam a ztylu dobrych w miare bezpiecznych spotow wiec po prostu rozsadze na jednym spocie ale nie obok siebie
wczoraj popekane nasionka na out poszly juz do ziemi i do boxa, pierwsza czesc przesadzanaia na out w dlugi weekend na poczatek dostana ochronki z obcietych butelek
na razie wysadze na spota nie z choinkami tylko na polu, ziemie przeokopie z swinskim i krowim guanem.
pozdro
Pozdro dla wszystkich ogrodników:
Overgrow the Worldl!
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.