Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 410 / 23 / 0
Jol, piaty dzien na trazodonie. Jesli chodzi o zasypianie to konkret porownywalny z Ketrelem i mirtazapina - w 30 min po zazyciu tabsa uderzasz w kimono. Problem w tym, ze ze wstawaniem sa klopoty. Dzisiaj spalem 10 h i niewyspany wstalem (wstalem bo musialem, jeszcze moglbym z 6 godzin spac). No i zamulka taka, ze kawa nawet czlowieka nie porobi. Mam nadzieje ze to przejdzie.. Ciekawe jak z efektem sedacyjnym i antydepresyjnym na tym szicie, bo podobno chujnia peel, ze nawet nie warto sobie nadziei robic. Ktos jedzie skutecznie na samym Trittico?

Jak z piciem na tym leku? Podobno trza dac sobie calkowicie siana? No ale browar/dwie lampki wina z kobita (chociaz do takiej ilosci ETOH to ja od 16 roku zycia nie siadalem %-D)? O majeran sie nie pytam, bo zawsze po nim depresyjny zjazd wczesniej czy pozniej mam, nawet jak jest wszytsko na wesolo
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 1 / 0
U mnie wypicie połowy piwa spowodowało powrót skutków ubocznych na 3 dni, to takie serotoninowe rozpierdolenie. A ja oceniam działanie antydepresyjne na 5/10 po miesiącu i 1 tygodniu użytkowania. Jest dobrze ale mogłoby być lepiej ale wiadomo ćpunowi zawsze mało.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 23 / 0
Po pol piwa? Ło kurwa.. Czyli chyba niestety trza bedzie zawiesic alku na kolku.. Ale przeciez "swiat na trzezwo jest nie do przyjecia" %-D
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 23 / 0
Nie polecam picia na tym leku. Dwa wieczory ostrzejszego piwkowania pod rząd i dzisiaj czuję się jak w matriksie jakimś. Lęki, odrealnienie, nieogar i budyń zamiast mozgu. Dobrze, ze dzis w robocie luzy, przez weekend sie ogarne jakos. Definitywnie koncze z alko, najwyzszy czas sie ogarnac i przylozyc do terapii
  • 283 / 1 / 0
A nie mówiłem ? Trza było słuchać :finger:
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 1 / 0
Kurcze nie wiem dlaczego ale po tym trazodonie mam teraz bóle głowy i ciągły niepokój, takie bezproduktywne irytujące naspidowanie. Nic więcej.
  • 283 / 1 / 0
Cofam moje słowa, było to spowodowane najprawdopodobniej braniem kwetiapiny w dawce 100mg. Jak ją odstawiłem i zamieniłem na chloroprotiksen to jest git. Po 2 miesiącach brania trazodonu już bardzo odczuwalne jest działanie antydepresyjne, mam dobry humor, nie mam huśtawek nastrojów, zmniejszyły się lęki i fobia społeczna no po prostu zajebiście :)
A i jakby można było to proszę admina o scalenie postów.
  • 73 / / 0
Jak jest z prowadzeniem samochodu podczas pierwszych tygodni terapii? Faktycznie ten lek zmula?
Uwaga! Użytkownik szybki_gonzalez nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 1 / 0
Jeśli nie bierzesz/nie brałeś wcześniej leków które działają antagonistycznie na receptory serotoninowe, histaminowe i adrenergiczne to zmuli cię i to konkretnie także pod żadnym pozorem nie ma wsiadania za kółko.
  • 373 / 3 / 0
szybki_gonzalez pisze:
Jak jest z prowadzeniem samochodu podczas pierwszych tygodni terapii? Faktycznie ten lek zmula?

Nie wsiadaj za kółko.
Prędzej siadłbym po normalnej dawce benzo niż po tym.
150-300mg potrafi ściąć z nóg, że są jak z waty, a oczy ciężkie jak kamienie, nie ma w tym żadnej przyjemności tylko się usypia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.