27 lipca 2018mrwelladjusted pisze: Nie do końca rozumiem czym jest ta ratanidyna, mógłbyś przybliżyć?
Jak tam testy z gałką muszkatołową? Masz już memantynę?
Zadaj sobie pytanie i odpowiedz na nie sam dla siebie, a nie na forum. Czego potrzebujesz od forumowiczów: wsparcia (psychicznego, chodzi Ci o to by Cię ktoś wysłuchał i wsparł na duchu, że ma taką samą historię i w ogóle) czy pomocy (realnej farmakologicznej pomocy)?
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Z takim podejściem nie zdobędzie sobie prywatnie klientów.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Hash_Oil pisze: Jak tam testy z gałką muszkatołową? Masz już memantynę?
Zadaj sobie pytanie i odpowiedz na nie sam dla siebie, a nie na forum. Czego potrzebujesz od forumowiczów: wsparcia (psychicznego, chodzi Ci o to by Cię ktoś wysłuchał i wsparł na duchu, że ma taką samą historię i w ogóle) czy pomocy (realnej farmakologicznej pomocy)?
note - scalono /Hash_oil
Musiałem jednak do dziś zwlekać z gałką. Dzisiaj już wystrugałem 9 g gałki z Prymatu. Kupiłem 3 opakowania, ale to ścieranie na tarce było tak męczące i monotonne, że stwierdziłem, że 9 g na razie wystarczy. Nic szczególnego przez pierwsze pół godziny nie odczuwam, poczekam dłużej i napiszę co i jak.
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Psychole chyba chca nasz zamulic, bo moj tez przypisuje neuropeltyka. No, ale ja swojemu powiedzialem ze bralem amfe, a tak naprawde psychozy dostalem po BK-EPDP ktore ma zupelnie inna farmakodynamike. Teraz ciezko to odkrecic. Wszelkie podschodzace pod bardziej widowiskowe leki jako moje propozycje zlewa.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ja zmieniam psychiatrów jak rękawiczki, bo jestem koszmarnie szczera i nie chcą mi przepisywać leków W OGÓLE ze względu na moją skłonność do uzależnień. Jedna nawet szczerze powiedziała, że "przyszłam tylko wycyganić benzo na zjazdy i oprócz L4 nic od niej nie dostanę" XDDDD
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.