...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 420 / 0
super tylko, że nikogo to nie obchodzi
Wątek tyczył się konkretnej osoby, która teorytycznie się już tutaj nie udziela i nie wiem w jakim celu misspill tworzy tutaj swoją autobiografię
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Żeby dać upust swojej spierdolinie, ot co.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1124 / 0
A jak sobie daje radę Wasz Lone Ranger który, zamiast kosić 10k na programie testowym esketaminy załatwia ją nielegalnie i ładuje w siebie szuflami przedawkowawszy lądując na SOR?

Podobno stalkowałam i manipulowałam GG. Niestety, Wasz guru nummero uno ma aleksytymię i nie rozumie podstawowych emocji, niczym 1-latek, dlatego zostawię to bez komentarza. Zapewne pozdrawia Was, ćpunów dzielących z nim strzykawkę.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3215 / 420 / 0
chuj to kogo
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 230 / 37 / 0
[mention]misspill[/mention] , nie zauważyłaś że ten wątek już nikogo oprócz Ciebie nie interesuje? a tak btw to przestań o mnie opowiadać jakieś bzdury farmazoniaro
Jeżeli chcesz wspierać mnie w dążeniu do autodestrukcji, przekaż darowiznę na rachunek Fundacji:
1bcHVamoT7cBrmVTUZtJyepZp46ZM23uF
Fundusz zostanie w całości przeznaczony na wszelkie substancje psychoaktywne oraz sterylny sprzęt do iniekcji
  • 280 / 20 / 0
chuj to kogo [2]
  • 623 / 22 / 0
GG kontynuje leczenie na Nowym Dworku i pozdrawia wszystkich leczących się elo
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 3854 / 316 / 0
Co za faszysta. Czemu dyskryminuje tych, którzy leczyć się nie chcą (lub tego nie potrzebują, bo nie są przegrywami) ? Zgłaszam to do Ośrodka Monitorowania Zachowań Neofickich.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1887 / 204 / 0
Tak naprawdę to do chuja kogo mają obchodzić jakiekolwiek plany kogokolwiek?

Dzisiaj założę temat o moich planach na zakupy w spożywczym kurwa
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 3854 / 316 / 0
A wiesz może, gdzie dostanę ładny schab bez kości ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.