...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 416 / 0
super tylko, że nikogo to nie obchodzi
Wątek tyczył się konkretnej osoby, która teorytycznie się już tutaj nie udziela i nie wiem w jakim celu misspill tworzy tutaj swoją autobiografię
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 315 / 0
Żeby dać upust swojej spierdolinie, ot co.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1119 / 0
A jak sobie daje radę Wasz Lone Ranger który, zamiast kosić 10k na programie testowym esketaminy załatwia ją nielegalnie i ładuje w siebie szuflami przedawkowawszy lądując na SOR?

Podobno stalkowałam i manipulowałam GG. Niestety, Wasz guru nummero uno ma aleksytymię i nie rozumie podstawowych emocji, niczym 1-latek, dlatego zostawię to bez komentarza. Zapewne pozdrawia Was, ćpunów dzielących z nim strzykawkę.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3215 / 416 / 0
chuj to kogo
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 229 / 37 / 0
[mention]misspill[/mention] , nie zauważyłaś że ten wątek już nikogo oprócz Ciebie nie interesuje? a tak btw to przestań o mnie opowiadać jakieś bzdury farmazoniaro
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 280 / 20 / 0
chuj to kogo [2]
  • 623 / 22 / 0
GG kontynuje leczenie na Nowym Dworku i pozdrawia wszystkich leczących się elo
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 3854 / 315 / 0
Co za faszysta. Czemu dyskryminuje tych, którzy leczyć się nie chcą (lub tego nie potrzebują, bo nie są przegrywami) ? Zgłaszam to do Ośrodka Monitorowania Zachowań Neofickich.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1877 / 194 / 0
Tak naprawdę to do chuja kogo mają obchodzić jakiekolwiek plany kogokolwiek?

Dzisiaj założę temat o moich planach na zakupy w spożywczym kurwa
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 3854 / 315 / 0
A wiesz może, gdzie dostanę ładny schab bez kości ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.