Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 116 / 0
zamówiłem 4CEC bardzo dawno temu, mimo dostępnych CMC na rynku żeby spróbować i faktycznie zobaczyć czy to taka wielka różnica w mocy (przyzwyczajony do 3mmc byłem, więc 4cmc początkowo mnie nie robiło prawie wcale :) )

4CEC BIG CRYSTAL ogromne kryształy, identyczne jak klefedronowe, jednak po rozkruszeniu dziwnie jebały (jakby kawą? dziwna sprawa)
Każdy sniff od 80mg do monstrualnych szczurów 500mg (nos bolał, głupota boli jednak) = brak działania. Nieaktywne gówno.

Wydałem raz jedyny hajs, jak ktoś mi powie że to działa to odpowiem - NIE, NIE DZIAŁA. Może nie na mnie.

Kto wie, może przerwa w zażywaniu b-k sprawiłaby, że CEC by mnie ruszyło. Może trafiłem na lipny sort? Mimo wszystko nie dam drugiej szansy, póki istnieje 4CMC i 3CMC i są legalnie dostępne.

Odnośnie tego że vendorzy pchają CEC zamiast CMC to już w to nie wierzę, bo moim zdaniem jest tak jak sprawdzone_info napisał - jest to CMC słabszej jakości, a nie zupełnie inna substancja.

Robię sobie malutką przerwę (no dobra, dla mnie miesiąc to sporo) od b-k i kto wie, może skuszę się na CEC. Jeśli zadziała to... i tak chuj :) Bo i tak nie stanę w obronie tak chujowej substancji. Nie wierzę, żeby wyrwała mnie z butów, zatem i tak OLAĆ TEMAT, bo jest CMC.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
To, że dałeś się oszukać i kupiłeś jakieś gówno nie 4CEC nie znaczy, że to nie działa. Ta chujowa substancja jest po kilku badaniach klinicznych na w sumie kilkuset pacjentach przeprowadzonych już 60 lat temu. Wszystko jest opisane, są nawet publikacje o redukcji skutków ubocznych, choćby ta "Reduced Side Effects following Administration of..." z 1971 zamieszczona w Journal of Pliarmaceuticasl Sciences

Jak się chcesz więcej dowiedzieć to sobie znajdź patent i zrób research, zamiast udawać, że cokolwiek wiesz.
  • 38 / 4 / 0
Czemu od razu oszukać?
Ten towar po prostu jest słaby.
Miałem okazje badać kilka sortow 4 CEC od roznych dostawcow i kazdy wywolywal tylko bol glowy.
Po takim dzialaniu mozna poznac trefne 4CMC bo jak juz pisalem wielu vendorow sprzedaje 4CEC pod nazwa 4CMC.
Uwaga! Użytkownik BR3VIRA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 394 / 10 / 0
To ja jestem chyba jakiś dziwny. Bo mam 4cec sprzedawane jako 4cmc. I nie wiem czy to naprawdę 4cec bo klepie jak powinno, naprawdę, sort aktywny, żadnego bólu głowy.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 116 / 0
Moim zdaniem po prostu zaczyna się to samo co po delegalu 3mmc

Delegal 3mmc ---> o jejku jaki chujowy klefedron do niczego się nie nadaje ---> ej jednak ten klef całkiem spoko ---> ooo klef jest zajebisty

Tylko teraz zamiast rozpatrywania zajebistości klefa rozpatrywana jest zajebistośc CECa.
Wniosek? Ketoniarze wpierdolą wszystko byle się naćpać hehe ;) Zabiorą ich keton to zaczną wdupcać zamienniki bo są wjebani i szybko znajdą pozytywy nowej substancji. Przyznaje że dla mnie po przestawieniu się z 3mmc na klefa, 4cmc było tak chujowe że poważnie nie czułem działania nic a nic :) Minęło trochę czasu i nawet nie myslę mówić, że klef to chujnia bo naćpałem się nim wielokrotnie.

jarordz pisze:
Wszystko jest opisane, są nawet publikacje o redukcji skutków ubocznych, choćby ta "Reduced Side Effects following Administration of..." z 1971 zamieszczona w Journal of Pliarmaceuticasl Sciences
Zawsze powtarzam to samo - nie sprawdzam żadnych publikacji, nie jestem kompetentny pod względem teoretycznym i jedyną rzeczą jaką się kieruję pisząc komentarze jest moje osobiste doświadczenie.
Powiem tak może i jest klepliwy CEC, ja takiego nie kupiłem. Jeżeli to co niektóre sklepy oferują jako 4CMC to w rzeczywistośći 4CEC (mówie o tych popularniejszych vendorach) to faktycznie, może i 4CEC mnie zrobił i to całkiem fajnie :) Jednak jeżeli coś mnie robi gorzej niż klef, a lepiej niż zamówiony kiedyś przeze mnie CEC, to uważam, że jest to klef, ale słabej jakości, a nie CEC.
Poza tym to po co sklepy mają sprzedawać 4CEC pod nazwą 4CMC, skoro jest to dobry produkt? Skoro produkt jest dobry to obroni się sam, bez konieczności pchania go na rynek pod nieswoją nazwą. Przynajmniej ja tak to widzę.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Ponieważ pokutuje przekonanie, że 4-CEC jest kiepski i nieaktywny. Co nie dziwi bo pierwsze sorty jakie sie pojawialy powodowaly co najwyzej strucie i nic innego. Do tego dochodzi cena cece kupisz za gosze w chinach ;)
Gwarantuje Ci, że ten sam produkt sprzedawany jako CMC będzie mial lepsze opinie niż gdyby go sprzedawać pod prawdziwą nazwą.
JA sam nie przepadam, za klefedronem, za to profil 4cec mi duzo lepiej podchodzi. Zreszta nie ma co porownywac ze soba bo robi sie tak jask pisszes najpierw kazdy narzeka ze shit poi jakims czasie zachwyty i CEC bedzie podobnie. Takie chyba zycie tych substancji ;)
4-CEC łatwo rozpoznać po slabszej aktywności przy podaniu sniffe, za to oral potrafi wystrzelić mocniej niż 4-CMC. Zgadzam się z tym co piszesz, że te keipskie sorty 4cmc to po prostu kiepskie 4cmc, za to często te lepsze 4cmc to właśnie 4CEC lub mix cmc i cec. 4cec ma dluższy peak niz cmc i ma bardziej serotoninowo-kanapowy profil.
  • 64 / 6 / 0
Ja po 4 cec odstawilam wszystko. Porobilo mi sie bardzo paskudnie. I juz 4 miechy nic. Za duzo sie chcialo...do polezenia i plawienia sie w euforii zupelnie sie nie nadaje. Latalam po mieszkaniu jak z motorkiem w dupie bo nie dalam rady wysiedziec. Moze za duzo wzielam po za dlugiej przerwie.
Teraz mam jakis taki dziwny lęk przed 4cec...
  • 1472 / 26 / 0
4-CEC powinni dać na lekcji wychowawczej w gimnazjum ,małolatom na zawsze by się odechciało dragów :-p
  • 1141 / 116 / 0
haha :D
"Dzieci - a takie sa narkotyki" (każdy dzieciak wali krechę 200mg 4CEC)
"Proszę pani narkotyki są ble, wolimy słodycze" XD
proszę nie kontynuować offtopu pod groźbą kar (warny+bany)

@jarordz
Z tego co piszesz wynika, że 4CEC > 4CMC czy mi się wydaje? :wall:
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2017 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodano adnotację moderacyjną
  • 23 / / 0
Generalnie to widzę spory problem na forum dotyczący lega;ności 4-CMC. Otóż jest on nie legalny od września. I generalnie polecam przeglądać rozrządzenia ministerstwa zdrowia, bo to ona wpisuje nowe "narkotyki" . Sądzę że wciskanie tego zamiast tego trwa od dawna, chyba że sami vendorzy lexa nie mają lub nie ogarniają...

"Wykaz nowych substancji psychoaktywnych. Dz.U.2016.1393 z dnia 2016.09.02 Status: Akt obowiązujący Wersja od: 2 września 2016 r. ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1 z dnia 24 sierpnia 2016 r. w sprawie wykazu nowych substancji psychoaktywnych Na podstawie art. 44b ust. 2 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o przeciwdziałaniu narkomanii (Dz. U. z 2016 r. poz. 224 i 437) zarządza się, co następuje:
§ 1. Określa się wykaz nowych substancji psychoaktywnych, który stanowi załącznik do rozporządzenia.
§ 2. Traci moc rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 27 listopada 2015 r. w sprawie wykazu nowych substancji psychoaktywnych (Dz. U. poz. 2017).
§ 3. Rozporządzenie wchodzi w życie po upływie 14 dni od dnia ogłoszenia.

ZAŁĄCZNIK WYKAZ NOWYCH SUBSTANCJI PSYCHOAKTYWNYCH Lp. Międzynarodowe nazwy zalecane Oznaczenia chemiczne
1 AB-CHMINACA
N- [(1S)-1-(aminokarbonylo)2-metylopropylo]-1(cykloheksylometylo)-1Hindazolo-3-karboksyamid
2 AB-PINACA
N-(1-amino-3-metylo-1oksobutan-2-ylo)-1-pentylo1H- indazоlo - 3karbоksуamid
3 ADB-CHMINACA
N-[1-(aminokarbonylo)-2,2dimetylopropylo]-1cykloheksylometylo-1Hindazоlo- 3-karbоksуamid
4 5-C1-UR-144
[1-(5-chloropentylo)-1Hindol-3-ilo ](2.2.3.3tetrametylocyklopropylo)meta non
5 2-CMC 1-(2-chlorofenylo)-2(metyloamino)-1-propan-1-on

6 3-CMC 1-(3-chlorofenylo)-2(metyloamino)-1-propan-1-on !!!

7 4-CMC 1-(4-chlorofenylo)-2(metyloamino)-1-propan-1-on !!!

8 4,4' DMAR 4-metylo-5-(4-metylofenylo)4,5-dihydrooksazolo-2- amina
9 4-EEC 2-(etyloamino)-1-(4etylofenylo)propan-1-on
10 5F-AB-PINACA
N-(1-amino-3-metylo-1oksobutan-2-ylo)-1-(5fluoropentylo)-1H-indazоlo-3karbоksуamid
11 5F-AMB
metylo-N-(([1-(5fluoropentylo)-1H-indazol-3ilo] karbonylo)amino)-3metylomaślan
12 MDMB-CHMICA
metyl-2-[[1(cykloheksylometylo)-1Hindol-3-karbonyl] amino]-3,3dimetylobutanianu 13 3-Me-MAPB 2-(metyloamino)-1-(3 metylofenylo)butan-1-on 14 4-metylo-N,N-DMC 2-(dimetyloamino)-1-(4metylofenylo)-1-propanon
15 NM-2201
naftalen-1-yl-1-(5fhioropentylo)-1H-indolo-3karboksylan
16 THJ-2201
1-[(5-fluoropentylo)-1Hindazol-3-ilo]-1naftylometanon
1 Minister Zdrowia kieruje działem administracji rządowej - zdrowie, na podstawie § 1 ust. 2 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 17 listopada 2015 r. w sprawie szczegółowego zakresu działania Ministra Zdrowia (Dz. U. poz. 1908).

Ja osobiście od jakiegoś czasu mam wątpliwości czy to co kupiłem jest na pewno klefem czy już 4-CEC....
I dużo zdrowia życzę, bo tego nam potrzeba :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.