Według mnie jednorazowe przyjęcie jakiejś substancji to za mało żeby mieć o niej opinię.
Co do ankiety, oddałem głos na klonazolam, szatan.
To nie jest do leczenia, to jest do ćpania.
Klonazolam jest mocny ale myślę że w ilości 200ug czyli mikrogramów nie mg można go poczuć. Chociaż przez to że miałem nie wyważone tabletki te zielone to raczej nie można było go poczuć za to być nieprzytomnym można było być nie raz.
Jest to myślę jedna z najlepiej zbadanych benzodiazepin- niby RC, ale jednak dostępnych w aptekach w niektórych krajach, długo działający jak również dość mocno i kompleksowo- przeciwdrgawkowo, przeciwlękowo, nasennie, miorelaksacyjnie działających leków z grupy benzodiazepin.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.