Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
Najlepsze benzo rc
etizolam
92
38%
flubromazepam
34
14%
flubromazolam
13
5%
diklazepam
7
3%
clonazolam
84
34%
pyrazolam
3
1%
deschloro etizolam
5
2%
fenazepam
7
3%

Liczba głosów: 245

ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1192 / 43
Wiem, że jeden z zagranicznych wendorów ma w ofercie takie pakiety, kilka rodzajów benzo po jednej lub dwóch tabletkach. Na testy.
Według mnie jednorazowe przyjęcie jakiejś substancji to za mało żeby mieć o niej opinię.

Co do ankiety, oddałem głos na klonazolam, szatan.
To nie jest do leczenia, to jest do ćpania.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 97 / 2 / 0
@london5 to też zależy jakiej substancji przecież syntetyczne kannabinoidy wystarczy raz spalić i wiadomo o co chodzi albo mieć karę, wymioty i drgawki. W bani taki meksyk że ciężko to opisać słowami.

Klonazolam jest mocny ale myślę że w ilości 200ug czyli mikrogramów nie mg można go poczuć. Chociaż przez to że miałem nie wyważone tabletki te zielone to raczej nie można było go poczuć za to być nieprzytomnym można było być nie raz.
  • 2 / / 0
Nie wiem czy mogę zapytać w tym temacie, ale zaryzykuję. Które benzo RC jest najbardziej podobne do lorazepamu i jaka jest równoważna dawka? Chodzi mi głównie o działanie przeciwlękowe i prospołeczne. Terapeutyczne nie do ćpania. Brałem w porywach do 5 mg lorazepamu, najczęściej dużo mniej. Im niższy potencjał uzależnienia tym lepiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.