Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 320 / 5 / 0
Chciałem się zajebać.
Pierwszy raz był z morfiną, 200mg(?chyba coś koło tego)- większość poszła podskórnie.
Był to mój drugi raz z opiatami, dwa dni wcześniej próbowałem 20mg IV po uprzednim spożyciu 20mg oralnie. Poharatałem sobie usta przez tę jebaną ampułkę.
Byłem młody (17ste urodziny), bardzo głupi i pojebany.
Ale pojebany tylko ciut troszeczkę.
  • 451 / 4 / 0
A tam pojebany, najlepszy sposób na skończenie z sobą to przedawkowanie opio, ale ponoć po przegiętym złotym strzale może być to nieprzyjemne.. 200mg i.v.? No to nieźle, jak by w kabel Ci tyle wleciało to byś dokonał to czego wtedy chciałeś..
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 320 / 5 / 0
No, obudziłem się parę godzin później. Nogi jak galareta, próbuję wstać- upadam, próbuję wstać- upadam. Historia się powtarza, aż w końcu łapię jako tako władzę w nogach. Błędnik szaleje, jakbym wypił 0,7 wódy(upijam się setką).
Przez następne 3 dni przegięty ból głowy, senność, mdłości, nadwrażliwość na światło i suchość w ustach.
Nieletalne skutki przedawkowania bardzo przypominają kaca alkoholowego.
  • 88 / 2 / 0
A mnie zastanawia jedna rzecz, tolerka ... ostatnio chyba już 750mg.
Więc przerzuciłem się na trampka, w dawkach do 400mg (napady drgawek), jako że troche poczekałem, i odbiłem się na finansach, to do apteki, byłem po deksie, 900mg, nie tripowałem 2 lata, a często deksem wzmacniałem działanie kody (+ prometazyna) i było ekstra, 4 thio (warunki polowe), zero bomby, nic WTF? Później po prawie 12 godzinach 6 thio, znowu nic, tylko jak wiadomo, 30g sulfosyfu to ostry ból żołądka. Wkurw na maksa, 60 zeta od tak, na nic. Na drugi dzień ekstrakt z 5 antków, + szklanka gorącej herbaty na popitę, 15 minut i dopiero mnie lekko klepło, ale bez rewelacji. Czy to tolerka, czy częste używanie tramca? A może po zbyt dużej dawce deksa koda nie jebie?
  • 609 / 16 / 0
Schodząc z roweru pod apteką w głowie miałam tylko jedną myśl: "trzeźwość chÓj".

Byłam w dwóch ulubionych. W jednej po sprawdzeniu w komputerze, farmaceutka zaczęła przekopywać przy mnie szuflady. Proponowała akodyn, grzecznie podziękowałam i wyszłam.

W drugiej powiedzieli mi, żebym przyszła jutro, bo dopiero jutro dojdzie im zamówienie z lekami.

Uznałam to za znak, wsiadłam na rower i pojechałam do domu. Nie szukałam dalej.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 451 / 4 / 0
TO był znak, żeby szukać dalej :D
Dalej proponują DXM jako zamiennik kody? Kiedyś się jakiś kinderćpun przekręci i tyle z tego będzie :D
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 1889 / 72 / 3
W tym wypadku to elekcja naturalna skoro ktoś nie potrafi przeczytać substancji czynnej.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 742 / 12 / 0
Jak tam befik slashu, do mnie dziś dotarło 250mg zaopatrzylem się w insulinowki i też się nie pierdole już z makami :)
  • 451 / 4 / 0
Insulinówki? Po co? Stary pokłujesz sobie bez sensu łapy tymi 0.8..
Ja rozrabiam na strzała w max 2ml soli fizjologicznej i w takich samych pompkach stukam o krótkich igiełkach 0.4 - uwielbiam te strzykawki 3 częściowe ( gumowy tłoczek ), są nie do zajechania :D
Pamiętaj kłóć się zawsze od dołu co by nie zjebać żyły powyżej i zdrowotności - racja, nie ma co jebać się z makami..
Spróbuj jeszcze powaporyzować to gunwno - daje na prawdę fajny efekt - porównywalny z podaniemdożylnym, a do tego ten smak rzeżuchy - mniam! xD
Tak czy siak od jutra bawie się z wami - żyły pogojone! :)
  • 742 / 12 / 0
Jak insulinówki mają mega cienkie igły 0,3 dokładnie, jakie 0.8 :scared: i do insulinówki wchodzi 1ml więc rozpuszczam przeważnie w 0.9ml żeby miejsce na zaciągnięcie zostało :cool: A waporyzacja jest dla laików i nowicjuszy-kodziarzy jak miałem wcześniej bfa to na początku waporyzowałem (bo nie miałem wagi i mierzyłem na oko, to vapo wydawało się bezpieczniejszą opcją) potem zacząłem pukać i bez porównania nawet nie ma co wracać do foli.
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2014 przez tomek219, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.