Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 112 / 5 / 0
Oj ta maczaneczka jest bardzo dobra :) prawdopodobnie na pebku22/bebku i moze z dodatkiem alfy vapo badz tez 5fakb w stezeniu 1:5
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 1 / 0
Po Chujnia ja doświadczyłem tego:
-jak skupiłem wzrok na czymś to mi się rozdwajało, wybierałem gdzie mam iść
-samochód z zakrytym tyłem przez ściane domu był widoczny a ściana przezroczysta oczywiście też z podwójnym światem
do tego odcięcie od świata zewnętrznego i mocne upierdolenie
Chujnia na pewno nie jest na AM ani na MAM ale też z czymś z dodatkiem Fluoru czyli 5-pb lub 5-akb albo i na obu na raz :D. Jestem chory na depresję i nie miałem myśli samobójczych po Chujni dodam na koniec :D. Podbijam też jestem ciekaw co jest w Chujni.
  • 31 / / 0
cząstka boga - u nas jest soma i takszmi. Napewno nie jest to am ani mam, za dobrze je znam, a czastka zmula.
  • 3 / / 0
Dodam jeszcze od siebie, że bardzo charakterystyczne dla tej mieszanki jest szybkie wejście, przed wypuszczeniem drugiej chmury już czuć, że będzie mocno.
Działa bardzo krótko - od pół do całej godziny, po czym bardzo gwałtowne zejście.

Po pierwszym zapaleniu podobno straciłem przytomność i miałem drgawki. Przy kolejnych podejściach efekty polegały na bardzo mocnej dysocjacji z całą fabułą która kończyła się na szarpnięciu całym ciałem. Może bardzo dziwnie to brzmi, ale substancja naprawdę ciekawa.

Miałem okazję przepalić w przeszłości gram ekstraktu 40x szałwi i z czystym sumieniem mogę porównać siłę tej mieszanki do salvii.
Uwaga! Użytkownik deusathyp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2714 / 513 / 0
Wie ktoś co może siedzi w żółtym płomieniu, który jest sprzedawany w niektórych stacjonarkach?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 35 / / 0
Nie fascynuj się tak tym płomieniem. ; D Już gdzieś pytałem i nie dostałem odpowiedzi.
  • 284 / 4 / 0
Jeden z moich wytrawnych palaczy różnych mieszanek i kanna twierdził, że prawdopodobnie w pomarańczowym płomieniu produkowanym w Hiszpanii jest jakiś MAMxx, ale to tylko opinia.
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 1521 / 73 / 0
Kurwiszony telewizyjne twierdzą, że siedzi tam UR144. Ja twierdzę, że musi być jeszcze coś obok, sama ur tak nie reza, masa jest na prawdę gruba bez jakichkolwiek efektów przedawkowania w moim przypadku, gdzie po ur pewnie bym przysypiał/miał inne ekscesy związane z przyjęciem dawki owocującej takim karaniem.
tekst powyżej =/= prawda
  • 27 / 1 / 0
chuja prawda jest tam coś z fluorem, jeżeli mówią o ur-ce to 5-FUR-144 by pasowało
  • 78 / 1 / 0
No, chopeczki, ja mam też niezłą zagwozdkę z tym żółtym płomieniem.

Sam zapaliłem raz, po pijaku. Znajomy znajomego podał lagę, a ja nie skojarzyłem że to może nie być baka.
W kurwę mi to nie pasuje do żadnych kanna. Nigdy więcej, żadna tam dysocjacja, po prostu mózg zepsuty.
Ludzie, którzy zaczęli to pizgać u mnie w mieście, strasznie się w to wciągnęli. Pod stacjonarką niemożebna ilość zżulonej młodzieży (o aparycji i życiorysie typowych osiedlowych amfetaminowych łbów) błagających o dorzucenie złotówki albo proszących innych klientów o poratowanie lufą albo opałem... No kurwa, tragedia. Wolą wydać 30 na to coś, niż na futer. Mało tego, ciśnienia mają większe niż mefedroniarze w ciągach.
mózgów masturbacja
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.