ODPOWIEDZ
  • 1037 / 10 / 0
Pisałem z maila, który ma adres z moim nickiem własnie ;)
Poza tym już raz się z nim kontaktowałem - co prawda nic nie zamówiłem w tamtym momencie, ale był bardziej otwarty na współpracę wtedy (a było to w grudniu chyba). Ale z tego co widze to z miesiąca na miesiąc staje się on coraz bardziej paranoiczny - najpierw to ukrycie strony, potem jakieś weryfikacje, później ukryte oferty dla "ograniczonej grupy" - pierdolony paranoik. Są inni vendorzy którzy działają równie dobrze, a jakoś nie zabezpieczają się aż tak i jakoś nie widze by ktoś im coś zrobił. Krótko mówiąc: robię bojkot tego vendora. No i na dodatek ma ceny konkretnie z dupy wzięte.

A żeby zakończyć offtop: ktoś zna inne źródło tej substancji? Najlepiej bezpośrednio z Azji - CUT
  • 274 / 3 / 0
Wydawalo by sie ze substancja w chinach powinna byc znacznie tansza jednak cena w jednym z chinskich sklepow jest niemal 2 krotnie wyzsza
  • 1037 / 10 / 0
Szukaj u hurtowników, a nie detalistów. Detal eRCeków w Azji rzeczywiście do tanich nie należy, ale hurt już owszem.
  • 811 / 5 / 6
Jest kilka sklepów w dziale Sprzedawcy posiadający w ofercie AH-7921, jednakże trzeba wypisać oświadczenie przed zakupem więc wymaga to znajomości języka angielskiego no i około 200zł.

PS. Mowa o zagranicznych sklepach.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 3 / 0
Bardzo dobrze, że dla wybranych, bo gimbusy by się pozabijały.

Polecam puknąć odrobinę AH a potem już bardziej konkretnie puknąć pentedron. To jest dopiero euforia! :D Tylko nie przeginajcie z ilością. Testowane w chuj dawno temu, kiedy byłem w ketonowych ciągach, więc może nie być do końca obiektywne.
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
To ma taką aktywność, że gimbusy się prędzej zabiją kodeiną... Nie bądźmy śmieszni - przy takich cenach jak obecnie ten opiod warto kupić tylko dla spróbowania. No chyba że ktoś jest obrzydliwie bogaty, to inna sytuacja.
  • 1241 / 9 / 0
nie jest az takie drogie tylko ze poprostu nie dziala na osoby ktore maja jakas tam tolerancje na morfine natomiast jak ktos smiga na kodeinie to pewnie mu sie spodoba ...
  • 1037 / 10 / 0
Jest w chuj drogie. No chyba że masz jakieś źródło, o którym nikt nie wie. Szukałem nawet bezpośrednio w Azji i też dupa - ceny po ~200zł w przeliczeniu na gram i to wcale nie w ilościach detalicznych. Chociaż od kogoś zaufanego (powiedzmy) dostałem info, że główna synteza tegoż jest w Europie, więc może rzeczywiście coś mnie ominęło.
Tak więc, ooo, podziel się chociaż ceną :)
  • 84 / 4 / 0
Widziałem np. 200€ za 10g, więc chyba nie tak najgorzej znowu.
  • 1037 / 10 / 0
A jesteś pewien tego źródła? Bo ze scam-labów to ja też widziałem podobne ceny ;)
Jeśli jednak ręczysz za to źródło, to napisz mi PMkę z linkiem, jeśli łaska :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.