Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 963 / 17 / 0
Chce dołożyć rebokstetyne do wenli dawka 150mg aby wzmocnić napęd i aktywizacja czy to dobry pomysł?
  • 1211 / 615 / 0
@Luk890 @tajemniczy25 musicie uzbroić się w cierpliwość panowie, początki na tym leku bywają okrutne. I polecałbym brać tylko jedną dawkę rano, po czasie uboki powinny mijać i zacznie się właściwe działanie leku. O ile wytrzymacie do tego czasu, hehehe. Ja się męczyłem dobre 2 miesiące zanim się satysfakcjonująco ustabilizowało, ciężki temat ale summa summarum nic lepszego do tej pory nie brałem. Chociaż wiadomo też dochodzą kwestie osobnicze, jednemu pasuje to, a drugiemu tamto. Powodzenia. :)
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 431 / 23 / 0
Lipa... biore juz reboksetyne ponad 2 tygodnie i zwiekszalem dawke z 2 do 4 mg po tygodniu i czuje juz wyrazny spadek stymulacji fizycznej... widocznie nie ma dla mnie leku...
  • 963 / 17 / 0
Od jakiej dawki zacząć rebokstetyne na aktywizacja?
  • 960 / 176 / 0
@pauleta1987 1/4 tabletki czyli 1mg
  • 431 / 23 / 0
16 kwietnia 2022pauleta1987 pisze:
Od jakiej dawki zacząć rebokstetyne na aktywizacja?
Ja zaczynalem od 2 mg i nie czulem zadnych ubokow... poza spadkiem libido oczywsliscie. Teraz biore 4 mg i tez ubokow nie mam a mam brac docelowo 6 mg.
  • 960 / 176 / 0
@Luk890 mnie pierwsze 3-4 dni dawka 1mg dobrze przetrzepała
  • 963 / 17 / 0
Czy dawka 2mg rebokstetyna będzie wystarczająco aktywizujaca ?

Notoryczny spam w dziale "Leki", zadawanie tych samych pytań, nie czytanie odpowiedzi, nie reagowanie na słowne upomnienia zarówno zirytowanych użytkowników, co moderacji — CATCHaFALL

Zazywam już 14dni dawkę rebo 2mg czuje poprawę czy uwas też występuje potliwosc ?
  • 186 / 36 / 0
@pauleta1987 Przecież Ty się pocisz od dobrego pół roku albo lepiej, od kiedy pamiętam twoje posty...
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 963 / 17 / 0
Tak pocę się po lekach ssri I snri mam z tym straszny problem niewiem czy to na tle nerwowym czy od leków dermatolog zapisał mi na to potliwosc ditropan i klonidyne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.