Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 964 / 17 / 0
Chce dołożyć rebokstetyne do wenli dawka 150mg aby wzmocnić napęd i aktywizacja czy to dobry pomysł?
  • 1211 / 615 / 0
@Luk890 @tajemniczy25 musicie uzbroić się w cierpliwość panowie, początki na tym leku bywają okrutne. I polecałbym brać tylko jedną dawkę rano, po czasie uboki powinny mijać i zacznie się właściwe działanie leku. O ile wytrzymacie do tego czasu, hehehe. Ja się męczyłem dobre 2 miesiące zanim się satysfakcjonująco ustabilizowało, ciężki temat ale summa summarum nic lepszego do tej pory nie brałem. Chociaż wiadomo też dochodzą kwestie osobnicze, jednemu pasuje to, a drugiemu tamto. Powodzenia. :)
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 431 / 23 / 0
Lipa... biore juz reboksetyne ponad 2 tygodnie i zwiekszalem dawke z 2 do 4 mg po tygodniu i czuje juz wyrazny spadek stymulacji fizycznej... widocznie nie ma dla mnie leku...
  • 964 / 17 / 0
Od jakiej dawki zacząć rebokstetyne na aktywizacja?
  • 960 / 176 / 0
@pauleta1987 1/4 tabletki czyli 1mg
  • 431 / 23 / 0
16 kwietnia 2022pauleta1987 pisze:
Od jakiej dawki zacząć rebokstetyne na aktywizacja?
Ja zaczynalem od 2 mg i nie czulem zadnych ubokow... poza spadkiem libido oczywsliscie. Teraz biore 4 mg i tez ubokow nie mam a mam brac docelowo 6 mg.
  • 960 / 176 / 0
@Luk890 mnie pierwsze 3-4 dni dawka 1mg dobrze przetrzepała
  • 964 / 17 / 0
Czy dawka 2mg rebokstetyna będzie wystarczająco aktywizujaca ?

Notoryczny spam w dziale "Leki", zadawanie tych samych pytań, nie czytanie odpowiedzi, nie reagowanie na słowne upomnienia zarówno zirytowanych użytkowników, co moderacji — CATCHaFALL

Zazywam już 14dni dawkę rebo 2mg czuje poprawę czy uwas też występuje potliwosc ?
  • 186 / 36 / 0
@pauleta1987 Przecież Ty się pocisz od dobrego pół roku albo lepiej, od kiedy pamiętam twoje posty...
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 964 / 17 / 0
Tak pocę się po lekach ssri I snri mam z tym straszny problem niewiem czy to na tle nerwowym czy od leków dermatolog zapisał mi na to potliwosc ditropan i klonidyne
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.