Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3309 / 21 / 0
Opioidy działają różnie, więc nikt Ci nie powie czy będziesz mógł spokojnie przebywać wśród ludzi. Jeśli masz obawy, to przetestuj ten miks w domu.
sqrt(666)
  • 157 / 1 / 0
Wszystko poszło zgodnie z planem:) Aczkolwiek po zarzuceniu w/w miksu o 7:30 dorzuciłem jeszcze koło 12:30 90mg kody, 100mg tramadolu i 2mg etizolamu. Szczerze mówiąc zanotowałem totalny brak euforii, dobre samopoczucie, miło się rozmawia z ludzmi z którymi zazwyczaj nie ma o czym. A po 17 senność i to taka gruba (ostatniej nocy mało spałem). Brak euforii tłumaczyłbym tym że bierze mnie jakieś choróbsko więc i tak dobrze że samopoczucie było na + bo zazwyczaj przy chorobie wszystko mnie irytuje.
  • 3206 / 176 / 0
totalny brak euforii
i 2mg etizolamu
2mg
Kto jak kto ale ja bym leżał, szczególnie że dawkę benzo zmniejszam o połowę lub więcej, gdy miksuje z opio.

Ale nie mogę wiedzieć, jak by to na ciebie podziałało. Ja po 1mg eti czułem się bardzo dobrze, wręcz idealna dawka, to był jednak pierwszy raz z benzo i do tego takim atypowym.

Możliwe, że przesadziłeś ;)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Witam
Jestem nowy kolekcjonerem :)
W swoim CV mam już kilka akcji z opiatami ( kodeina,tramadol)
W swoje ręce dostałem dziś Servadol
Z moje wiedzy ,którą uzyskałem na forum wiem ,że kodeina uwalnia się w 10 % do morfiny :)
Moim celem na początku jest uzyskanie efektu zażycia 300 mg kodeiny po wzmocnieniu DXM dawką od 210 do 270.
Te Ciepełko po prostu jest genialne :D

W planie jest podanie 2 tabletek 40 mg siarczanu morfiny przed uprzednim podanie 240 DXM.
W od stępie 1 godziny i 20 minut

I tu rodzi się moje pytanie czy taka operacja się uda ?
  • 2878 / 21 / 0
Tak, uda się - dlaczego masz wątpliwości? Pokrętna logika i brak możliwości konkretnego wyliczenia... organizm, to nie liczydło, ani plansza.
Rozumiem podajesz w żyłę, tak?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 4 / / 0
Nie no co wy :)
Nigdy nawet nie miałem tego w planach i nie zamierzam :)
Dla tego właśnie są takie fora ,żeby się pytać co nie ?
A przesłanie zrozumiałem
  • 250 / 4 / 0
ja nie lubie miksowac opio (tramca) z alkoholem, dla mnie alko psuje cala przyjemnosc
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2012 przez pawlik150, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1951 / 14 / 0
miks koda + eti + MXE zarzucony na zjeździe speeda. koda normalnie zaczyna na mnie działa przy 450mg. eti działa na mnie dość mocno jak na benzo, bo po 2mg coś już czuję. MXE chcę dać tylko 25-50mg, bo przy małych ilościach zauważalnie podbija opioidową euforię. Czy właśnie taki miks 2mg eti + 25mg MXE + koda mnie zadowoli? I ile mam walnąć kody? 300mg czy 450? Nie oczekuję lekkiego smyrnięcia jak normalnie po 450, tylko porządnego wygrzania.
  • 2334 / 9 / 0
Dawaj 450mg kody i spal do tego trochę zioła, ew. wypij browarka. Powinno już konkretnie zadziałać.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1951 / 14 / 0
450 kody działa na mnie słabiej niż dwa browary. Na zejściu stimsów działa tak, że czuję już czasami delikatną euforię. A ja będę chciał się porządnie zgrzać, więc sama koda odpada. Z zielskiem miks psuje tą klarowność kody, a browar zbija bardzo silnie euforię. Dlatego pytam o dawkowanie przy tamtym miksie, bo z oboma (eti i MXE) naraz nie próbowałem i nie wiem jak mocno mi podbije. A czystej kody nie chcę brać, bo nie mam na tyle kasy %-D chyba z pięć paczek bym musiał wszamać. Albo 6.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.