4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 110 / 1 / 0
Już zostąłem doinformowany , przepraszam Panie władzo..
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
Nie mam nic przeciwko, bo póki co nie zabroniono. Spytałem się tylko, aby choć część władzy oddać w ręce ludu i wysłuchać ich woli.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Ten temat wygląda tak, że ktoś napisze czy jest w jakimś mieście, ktoś odpisze że jest.
Ktoś piszę od razu naciśnieniowany, ten ktoś mu nie załatwia i dalej jest ciśnienie. Śmiecham
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 23 / 1 / 0
Siemka na Śląsku opcja zawsze 1g-60zł 5g-250-280zł większość w krysztale reszta trochę drobniejsza,osobiście nie zażywałem tej substancji wcześniej walnąłem 200mg cały jeden kryształek rozkruszyłem do nosa,po około 2-3min zaczęło się wkręcać potem mnie wy kurwiło na orbitę;)

Załączam wysłane przez użytkownika zdjęcie - surveilled
Mam trzy latka, trzy i pół, jaram trawę, bo mam dół. Żeby była lepsza fazka, to zarąbię sobie kwaska ;>
  • 22 / / 0
w Gdańsku nie ma szans na mefedron ludzie nie rozróżniają 4-MEC od 4-MMC za każdy razem mówią ze mega mocny temat nawet zaufanym osobą nie moge wierzyc bo po porostu te osoby nie widza róznicy miedzy tymi substancjami smiech na sali %-D
  • 1 / / 0
Witam. Na opolszczyznie różnie bywa niedawmno bylo jakies brązowe scierwo zaz 60 zł/g ale po tym wskoczyl kozacki sorcik :)
  • 39 / 1 / 0
Tak przez ciekawość;)Jakieś informacje o Toruniu mają koledzy?, bo przebywam aktualnie w tym mieście na obozie sportowym, a że doznałem kontuzji i moje treningi stoją pod znakiem zapytania rozważam przeznaczenie jednej nocy na imprezę.
Uwaga! Użytkownik zaczelosieodmefa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 8 / 0
fouc pisze:
^^
Dokładnie!
... spotkał się ktoś w krk? :)
pisałem już parę stron wcześniej. w krk jest duży zapas właśnie takiego jak zdjęcie wstawił jamajek18, ten sam jest w krk i katowicach, być może jeszcze gdzieś ale ja wiem tylko o tych. na wschodzie chyba nie ma w ogóle, choć pewien nie jestem.
  • 4 / / 0
Na wschodzie jest i to całkiem dobry z tego zauważyłem, przynajmniej w moich okolicach. Najśmieszniejsze jest tylko to że przykładowo w Wawie kosztuje powiedzmy 80-100, a jadać dalej na wschód w stronę Białegostoku to samo kosztuje 60 :)
  • 410 / 8 / 0
możliwe, nie każdy przecież ma dojścia wszędzie. i tak na zachodzie mają najlepiej bo tam dobry, duży kryształ jest za 50pln, do tego bez wałków na wadzę. w wwa z tego co widziałem to też za 50pln tylko, że tam jest zmielony kryształ i chuj wie jak to wagowo i jakościowo wygląda. na szczęście ja już mefa nie walę ponad 3 miechy i mam nadzieję, że tak zostanie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.