Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Czeslaw pisze:
SWIM pisze:
Brak efektów? Jeśli tak to czy dałoby się w nieskomplikowany sposób demetylować 4-MMA? Wątek zamilkł? :)
Nie bardzo
Alkilowanie pierścienia, by wybić z niego grupę metylową. Pytam jako laik.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2011 przez SWIM, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 79 / 1 / 0
Re: 4-MMA
Nieprzeczytany post autor: UzI »
Test był w ubiegły czwartek. Nie wiem co to było. Śmierdziało troche jak mefedron. Ale koło metamfetaminy na pewno nie leżało nawet. Nawet wacek się nie zmniejszył. Sniff 250mg i działanie z opisów przypominające brefedron. Uspokojenie, przymrużone źrenice. Zero stymulacji. To jakiś wałek myślę że dali co innego zamiast 4-MMA bo niemożliwym jest żeby 4-metylowa pochodna metamfetaminy nie działała. Ponoć ruscy to testowali i działanie jak najbardziej ok. Więc moim zdaniem wyjebali nas na wała. Tyle z mojej strony
  • 2428 / 92 / 0
Może faktycznie zjebana synteza ?
Chociaż chuj wie , ale teraz ten sklep będzie miał małą lipę :( oby ten drugi (który dalej czeka na dostawę) nie robił wałków ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
Może sklep który pracuje nad syntezą udowodni że substancja nie jest przekreślona
  • 2 / / 0
Ja jutro sprawdze iv i napisze Wam czy warto,czy bomba,czy moze strata kasy
Chciałbym,zeby bylo ok,jak sie nadzieje to juz nikt z was przynajmniej tego niezrobi.
Cena za ilosc sugeruje dobra jakosc,ale wiadomo...
  • 2428 / 92 / 0
Zawiodę Cie ale ten sort jeśli z Polski masz to lipszton %-D bo z tego co mi wiadomo to tylko jeden Polski sprzedawca na ten czas ma 4-MMA w ofercie ;]
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
No i testowałem,na początek 50 iv kontrolnie,patrzymy wszyscy po sobie i wniosek nasunał się jednomyślny trzeba dogrzać.Dogrzaliśmy i tak zero najscia,zero polotu,tylko jakaś zmuła.Ja osobiście jeszcze przed kurierem rano podałem sobie ok 100 iv 34 dmc,która przy tych ilosciach zbytniego wrazenia nierobi.Troche mi to wszystko dałó śpiące oczka,i troszeczkę rozruszało po jakims czasie,tak,ze najlepszy koneser nniepoznałbysie czy cos byłó na rzeczy.
Reasumujac : To jest wyrzucony pieniądz w błóto,żadnego najścia ( iv ),żadnego działania tego typu jak tu Wyżej koledzy sugerowali speedującego.Osobiście odradzam
  • 2497 / 51 / 0
jak dla mnie to wałek i nikt z testujacych nie mial 4-MMA w rekach.
Nie uwierze ze jest inaczej, dopuki nie zobacze jakiejs analizy ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 1 / 0
Re: 4-MMA
Nieprzeczytany post autor: UzI »
Może dlatego że wyjebał kilka osób, w tym mnie na hajs? ;D Na szczęście tylko 120pln ale jednak zawsze coś. Kurwa się gdzieś zaszyła i sobie ćpa. Albo już się dawno przekręciła czego mu z całego serca gorąco życzę ;P
  • 121 / 2 / 0
Po tym co Wy tu wypisaliście jestem absolutnie pewien że mieliście co innego.

Po 50 mg
Szczypie aż łzy lecą.
Po od 10 do 20 minut wzrost ciśnienia i roztrzęsienie lub poddenerwowanie.
Po tym nieprzyjemne uczucie zmieniło się momentalnie w coś przypominające mefedronowe zadowolenie ale bardziej chcę się skupiać na doznaniach niżeli na relacjach z innymi. Kolega porównał działanie do 150 mg amfetaminy z tym ,że stymulacja fizyczna mniejsza.
Po godzinie kolejne 50 mg ale zjedzonych; poczułem że to za dużo stymulacja ruchowa na granicy do opanowania. Dużo myśli wybiórczo analizowanych i euforia z 3 razy większa niż po pierwszych 50 mg do nosowo.
Euforia po 2 godzinach zeszła ale zadowolenie utrzymywało się do następnego dnia, czyli w sumie 14 godzin miłego stanu.
Ciężko zasnąć, jeść można jak po mefedronie.
Zejście: rozkojarzenie, smutno i nudno i tak z cały dzień.
Uwaga! Użytkownik krzysztofpx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.