Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 330 / 1 / 0
Nadaje sie to to na nieprzespana noc i nastepny dzien?
Do pracy/nauki, nie imprezowo.

04 mar 2013, 22:30
Podbijam z pytaniem czy MPA mzoe dac falszywie pozytywny wynik w testach na amf?
W sumie to jest jakis tam analog meth, wiec w pierwszych powininen byc falszywie pozytywny. W laboratorium juz chyba wyjdzie jako co innego?
Ostatnio zmieniony 05 marca 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono.
  • 95 / / 0
ktoś próbował obecnego sortu ?
  • 330 / 1 / 0
Tak, ale nie mam prownania do innych sortow wiec ci nie powiem czy ten jest dobry. Dojadam do tego EPH i troche innych rzeczy wiec moja opinia moze byc nieobiektywna.

W kazdym badz razie 20-30mg robi lekko/srednio, ale w pelni usuwa zmeczenie i nie wywoluje bezsennosci.
Imo zajebisty ercek

poprawiono, sklepy - surv
Ostatnio zmieniony 20 marca 2013 przez protech33, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1167 / 13 / 0
Kiedys to mialem w jakims chujowym sorcie. Niewiele czulem po tym. Lepiej nowy sort snifowac czy oral?
  • 290 / / 0
A jak z ta szkodliwoscia ? Jadl ktos to ciagiem ? Dzialo sie cos ze zdrowiem niedobrego ?
Tak btw. idealnie pasuje do apb ;>
  • 304 / 7 / 0
Ja bralem ciagiem, szkodliwe jest napewno ze wzgledu na siarke w budowie czasteczki. Jezeli chodzi o efekty uboczne podczas brania w ciagu to nie odczulem zadnych poza rozjebana sluzowka :) Imo dla mnie to taki lajtowy stymulant na domowke w kilkoma osobami do MPA baaardzo mi sie komponuje szklaneczka whisky i papierosek, gdzienja nie pale bo nienawidze fajek, jedeny stymulant przy ktorym jaram szlugi ;)
  • 33 / 1 / 0
Nadaje się do sniffowania jak najbardziej ale polecam dawki 125mg na poczatek a potem mozna sukcesywnie dociagać po 50 mg. Całkiem nieźle sprawdza się też przy vapo, od 50 do 150 mg z żarówki, kilka srogich buchów i te specyficzne dreszcze przebiegające przez ciało i głównie przez głowę, to uczucie naekeltryzwonanych włosów. Niestety krótko... ale jak napisal kolega wyżej szklaneczka whisky + bataty jakieś i jest bardzo przyjemnie. Oralnie jeszcze nie probowalem, ale zamierzam możę jeszcze dzisiaj :)
Mi najbardziej do gustu przypadł taki sposób administracji:
100 mg sniff po 50 w każdą dziurę (według uznania)
czekamy około 10 minut na piewsze oznaki dzialania a następnie vaporyzujemy jakieś 50 mg.
w skrócie: sniff(100mg) - 10-15min - vapo(50mg) - sniff(50 mg) - vapo (50) - vapo (50) itd wedlug wlasnych upodobań :) jesli ktos dzis opisalby wlasciwowsci podania oralnego byl bym wdzieczny mogac się do czego odnieść :finger:
  • 1951 / 15 / 0
Jak długo klepie jednorazowa dawka sniff? Okolice 150-200mg.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
Czy odczuje dawkę 50 mg oral ?
"What the fuck are we doing in the middle of a fucking desert ?! "
  • 330 / 1 / 0
zalezy czego oczekujesz:
-do pracy bedzie b. dobre, moze nawet za mocno
-na party zdecydowanie za slabo
Ostatnio zmieniony 27 marca 2013 przez protech33, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.