Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 357 / 3 / 0
jamstirling pisze:
hmm teraz to mi dales zagadke. Bol czuje zawsze, po prawej stronie, zaraz ponizej zeber. Watroba nie boli ale otoczka watroby juz tak. Mozliwe, poszerzona naciska na woreczek zolciowy lub cos w ten desen.
problemy z wątrobą objawia się bólem okolic lewego braku/ramienia. Takie są anatomiczne fakty.
  • 204 / 4 / 0
@Up Okay. Thx.

Zastanawia mnie, czy ktos z kolegow lub kolaznek. Kosztowal 45g trufli na raz, 3 opakowania? %-D
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 230 / 13 / 0
Niestety nie, ale osobiscie bym polecal :D. Po 2 opakowaniach (30g) jest juz dosc ladnie ( lekkie wizuale, dosc mocno psychodeliczne myslenie), ale jak dla mnie moglo byc zawsze mocniej. No ale jak wiadomo, kazdy ma inne standardy.
Bo po co komplikować sobie dziwne rzeczy?
  • 705 / 1 / 0
pz3e pisze:
15g to tak za malo jak dla mnie, tak na lekki trip, ot takie poczucie sie nieco inaczej.
No i wlasnie ja tez po 15g czulem sie tylko 'troche inaczej'.
  • 11 / / 0
Dobra alternatywa dla alkoholu zeby nie lazic caly czas naje...ja to wykorzystuje w celach terapeutycznych i na nerwice. Tak jak napie.... kiedys wszystko co mi podeszlo pod reke bez umiaru i opamietania teraz ograniczam sie do jednego piwa dziennie i czasem trufli. Jak dla mnie nie ma nic lepszego i o to wlasnie chodzi o pozytywny nastroj i lekka euforie. Osobiscie nie lupie mocnych tripow po tych truflach, juz pare razy po nich zygalem. Niech nikt nie je tego swinstwa po jedzeniu tylko na pusty zoladek. Moj rekord to narazie okolo 22,5 grama na raz. Pocilem sie po tym jak cholera, cala poduszka normalnie mokra, dziwne sciskanie w glowie, wizualizacje takie sobie. Jest to napewno cos innego niz grzyby, po nich jest inna faza i sie nie poce. Obrzydliwe w smaku, jak ktos to ma zamiar zuc to zycze powodzenia. Najlepsza jest herbatka z tego i maks 10gram zeby sie dobrze poczuc. Wydaje sie byc idealnym lekarstem na depreche jesli sie z tym nie przesadza. Dobra koncze ten wywod bo sie rozpisalem a za 2 dni bede mial nowa dostawe z Holandii, nara
  • 204 / 4 / 0
Za dwa tyg. Bede probowac 45g, 3 opakowania. %-D
-Why do my eyes hurt?
  • 705 / 1 / 0
jamstirling pisze:
Powodzenia ;-) Ja za jakis czas, pewnie tez za pare tygodni mam zamiar, ale dwa opakowania. Mam nadzieje, ze sie nie zawiode tak, jak pierwszym razem.
  • 11 / / 0
AE86 pisze:
jamstirling pisze:
Powodzenia ;-) Ja za jakis czas, pewnie tez za pare tygodni mam zamiar, ale dwa opakowania. Mam nadzieje, ze sie nie zawiode tak, jak pierwszym razem.
Cienkie bolki z Was, proponuje zarzucic 5 opakowan, minimum 75 gram, po co sie rozdrabniac?
  • 158 / 6 / 0
ja przy jednym opakowaniu prawie sie pospawałem... 5 opakowan?!
  • 204 / 4 / 0
reniferex2 pisze:
po co sie rozdrabniac?
Po to, ze mam szacunek do siebie, psylocybiny i tego co robie. Cieciu!
Ostatnio zmieniony 27 marca 2012 przez jamstirling, łącznie zmieniany 1 raz.
-Why do my eyes hurt?
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.