Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Poznałeś kogoś poza [H], który znał/lał giebla?
Tak, był w temacie
26
7%
Ktoś widział piąte przez dziesiąte
25
7%
Nigdy
64
16%

Liczba głosów: 115

ODPOWIEDZ
  • 934 / 12 / 0
Nie do końca.Trend zwyżkowy "mody" na GBL mozna zauważyć od dobrze od ponad roku. To że obecnie jest kaszana z dostępnym na naszym rynku GBL, skutkuje raczej tylko tym że tych wjebanych nowych i starych userów nie ma dwa razy więcej. Zobaczysz jak pojawi się w końcu normalny szeroko dostępny dobry GBL :scared:
  • 1141 / 9 / 0
Może dawniej ze względu na łatwe źródła nie było to tak widoczne, ale ilości postów akurat z tego miesiąca są ogromne jak na ten dział :)
Jak się pojawi to będzie masakra i będą musieli odreckować baclofen %-D
  • 57 / / 0
Wczoraj poczęstowałem znajomych GBL. Nie mówiłem im co to, bo to jebane narkozaury i nie chciałem się obwiniać potem, że mam ich na sumieniu, kolejny nałóg. Napierali, żebym zdradził specyfik, ale byłem twardy :diabolic:
  • 934 / 12 / 0
Sobie to wmawiaj, a nie jeszcze publicznie się chwalisz. Jak taki jesteś odpowiedzialny i dbasz o innych to trzeba było w ogóle nie częstować, oni i tak się w końcu dowiedzą co to było czy od ciebie czy przypadkiem czy od kogos jeszcze innego. To raczej zabawa typu jak u dzieci, wzbudzić zainteresowanie, nakrecić i cieszyć się że nie wiedzą i im się nie powie
  • 57 / / 0
klejofas pisze:
Sobie to wmawiaj, a nie jeszcze publicznie się chwalisz. Jak taki jesteś odpowiedzialny i dbasz o innych to trzeba było w ogóle nie częstować, oni i tak się w końcu dowiedzą co to było czy od ciebie czy przypadkiem czy od kogos jeszcze innego. To raczej zabawa typu jak u dzieci, wzbudzić zainteresowanie, nakrecić i cieszyć się że nie wiedzą i im się nie powie
Trochę w tym racji. Owszem jestem czasem dziecinnie złośliwy. Ale póki co nie napierają na mnie na zdjęcia zasłony. Póki co jestem Pan Oz :D
  • 4807 / 267 / 0
Z pewnością będzie bardzo trudne znaleźć to w internecie po opisie działania, smaku, sposobie dawkowania...
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 402 / 3 / 0
Mow,ze to extasy w plynie :smile:
wiewi2@bk.ru
  • 1205 / 10 / 0
W dobie internetu szybko z Pana Oz, będą sie z Ciebie smiac...
  • 57 / / 0
drobiv pisze:
W dobie internetu szybko z Pana Oz, będą sie z Ciebie smiac...
Na razie nie inwigilują sprawy, także nie ma co beczeć ;)
  • 76 / / 0
Nawet jeśli się dowiedzą, to raczej nie powinno ich zainteresować picie rozpuszczalnika przeznaczonego do mycia felg :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.