Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1241 / 9 / 0
Ten o bronxie co mowicie to ten koles glowny boh to jest ten Sam koles co w innym filmiku nazywa sie badboy? Dobrze czaje?
  • 694 / 7 / 0
Krokodil: Russia's Deadliest Drug (NSFW) (znajmosc angielskiego)
http://www.youtube.com/watch?v=JsUH8llv ... re=related

Fajny dokument.
Polecam Kasia Figura
  • 694 / 7 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=KGDhstoD ... re=related
Zero życia
Film w sumie o dojrzewaniu, ale ćpanie też się pojawia.
Bliżej mu do "Okresu dojrzewania" niż "Pantarej"
  • 1037 / 10 / 0
Aż dziwne, że nie pojawił się tu "Skazany na bluesa". Bardzo mnie ten film poruszył. Może i nie jest to stricte o opio, ale przecież to jeden z wielu czynników, być może nawet najważniejszy z nich, przez które Riedel skończył, jak skończył.
Przyznam, że przez długi czas miałem przez ten film wstręt, czy może raczej respekt do opio. To potężny drag jest jednak.
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2012 przez Pandaeb, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 149 / 3 / 0
moze bylo ale wkleje
http://www.youtube.com/watch?v=gxbtoBxjt2M
SOS NARKOMANA
bardzo dobre, polexam

linki opisujemy. głównie tu mowa o filmach pełnometrażowych. | idk
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2012 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: !
  • 669 / 10 / 0
Chyba mnożna tutaj pisać również na temat filmów?
Requiem for a Dream - chociaż nie wszystko rozumiałem - angielski znam powiedzmy średnio - odjęcie ręki głównemu bohaterowi bardzo mocno mnie wstrząsnęło. Ogólnie film mi się nie podobał ale ma w sobie coś co mnie rusza, mocno mnie rusza.
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 733 / 2 / 0
Kolejny szczęśliwy dzień (Another happy day) - jeden z głównych bohaterów bierze fentanyl, ogółem film dosyć dołujący, choć mi się podobał.
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 22 / 0
Pandaeb pisze:
Aż dziwne, że nie pojawił się tu "Skazany na bluesa". Bardzo mnie ten film poruszył. Może i nie jest to stricte o opio, ale przecież to jeden z wielu czynników, być może nawet najważniejszy z nich, przez które Riedel skończył, jak skończył.
Przyznam, że przez długi czas miałem przez ten film wstręt, czy może raczej respekt do opio. To potężny drag jest jednak.
To opowieść o człowieku, który brał opio, nie o Ryśku. To jest wybielanie, zapominanie kluczowych faktów, propaganda. Jak chcesz się dowiedzieć coś jak to wyglądało to YT i szukaj "sie macie ludzie". Brakuje tego jak go zespół w to wpierdalał, bo zależało im tym, żeby grał, bo wtedy kaska leci. Gier dalej żyje, często go widać na Mariackiej w Katowicach, gra w świetnej Śląskiej Grupie Bluesowej wraz z innymi słynnymi ludźmi, np. Winder, Kyks.
sqrt(666)
  • 149 / 3 / 0
ifau pisze:
Kolejny szczęśliwy dzień (Another happy day) - jeden z głównych bohaterów bierze fentanyl, ogółem film dosyć dołujący, choć mi się podobał.
podawajcie też linki do YT, torentów, innego skurwysyństwa jak jest. i daty produkcji, by łatwiej było znaleźc jebaka. :scared:

ps. moze wiecie gdzie znaleźc 'Wasted' film z 2002 roku gdzie gra ten aktor aron jakiśtam który gra pinkmana w breaking bad, o heroinie.
ban
  • 3225 / 396 / 0
kurt pisze:
ps. moze wiecie gdzie znaleźc 'Wasted' film z 2002 roku gdzie gra ten aktor aron jakiśtam który gra pinkmana w breaking bad, o heroinie.
Na chomiku jest. Oglądałem to kiedyś ale z tego co pamiętam to bez rewelacji.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.