Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2242 / 373 / 0
No przecież lufe też pociągne na raz, żaden problem :D
Chyba, że to przez ciśnienie wpychane do płuc..
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5985 / 1237 / 43
Wiadro to jeszcze chuj.
Dobrze przyjęty strzał z w miarę dużego bonga robi swoje.
To jak strzelenie po kablach dymu.
Ale trzeba spalić na dużego macha.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 275 / 7 / 0
Wiadro to sposób palenia jedynie dla prawdziwych wyjadaczy i poważnych palaczy. Z własnego doświadczenia wiem, że nie każdy jest w stanie ogarnąć fazę a niekiedy nawet przyjąć w płuco porządnego tłoka. Oczywistym jest że wymaga to wprawy i doświadczenia - pierwszy lepszy początkujący na 90% zostanie zmieciony z powierzchni globu po takiej dawce THC. Jednakże warto trenować, ponieważ kiedy dojdzie się do poziomu mistrzowskiego w waleniu wiader - nic nie będzie w stanie cię zniszczyć, żadna dawka i ilość THC nie będzie Ci straszna.
  • 225 / 10 / 0
wiadro ma tylko jeden minus
nie posiada tego smaku, co w lufce czy lolku

dlatego czasem wole szkło ojebac
Uwaga! Użytkownik benzoswiezy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 9 / 0
wiadro jest super
ale po takiej przerwie w paleniu jaka mam, jedno pewnie by mnie zabilo hehe
  • 8103 / 914 / 0
wiadro to morderca dla swiezakow :finger:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3244 / 555 / 0
Co wy z tymi wiadrami? Zwykła fifka wjebana w 2 sekundy.
Morderca to jest porządne bongo gdzie za jednym ładujemy chmure z całego geesa.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 5985 / 1237 / 43
Ale bongo najlepsze do wszystkiego.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / 10 / 0
05 czerwca 2017OdwiertKorzenny pisze:
No przecież lufe też pociągne na raz, żaden problem :D
Chyba, że to przez ciśnienie wpychane do płuc..
19 czerwca 2017pomasujplecki pisze:
Co wy z tymi wiadrami? Zwykła fifka wjebana w 2 sekundy.
Morderca to jest porządne bongo gdzie za jednym ładujemy chmure z całego geesa.
Tyle czasu już minęło i nigdy nie widziałem żeby ktoś miał wiaderko z lufką :nuts: przecież chuja wam się do tego zmieści..
Klucz nasadowy jest do tego stworzony.. Większość z nich idealnie pasuje do butelki i można do niektórych calego gieta zmieścić, nawet nic uszczelniać nie trzeba, jedynie zmontować sobie jakieś sitko i napierdalać pół gieta na bucha :old:

Zapierdolcie sobie takie wiadro i wjebcie chociaż pół takiego gara na raz to zobaczysz co my z tymi wiadrami
Bonio albo te wasze wiadereczka z lufką to przy tym to zabawka dla gimnazjalistów

No, ale to już jest stara, może zapomniana szkoła walenia wiader.

Edit: wlaśnie sprawdziłem z ciekawości i do mojego gara mieści się 10 waszych lufek, więc o czym my w ogóle rozmawiamy.
  • 3244 / 555 / 0
W porządnym bongo masz pełną szczelność, pełną kumulacje dymu (nic nie ucieka), szczelność powietrza i jednym wdechem łapiesz całą chmure delektując się smakiem, nazywając ten magiczny lampion dzina zabaweczką to chyba chodzi Ci o te ze sklepów kolekcjonerskich dla gimbazy za kilka złociszy :diabolic:
Z wiadrem może masz racje, ale imo wjebanie tej samej ilości z bongo własnym wdechem niczym się nie różni od ładowania pod ciśnieniem, serio, jeśli nie mam racji to proszę o wytłumaczenie mi tej zależności.
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2017 przez pomasujplecki, łącznie zmieniany 1 raz.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.