Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2652 / 382 / 0
W domyśle była to próba uczuleniowa. Prawda jest taka, że nigdy nie brałam DXM w celach odurzających, więc stosowałam niskie dawki (w przedziale, który podałam) i nigdy skutków ubocznych nie było.

btw. u mnie odczuwanie odurzającego działania dexa zaczyna się od 45-60mg.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 147 / 0
Wawoj pisze:
Czuje sie jakbym zrzucila z siebie brzemie lat (calych 22och :D), dzieciece spojrzenie na swiat, dzialanie antydepresyjne i chec do dzialania.
o, dokladnie. chyba po to biore wciaz dexa.

nic nie dziala na mnie tak dobrze antydepresyjnie.
niedojebanie genetyczne
  • 50 / / 0
Moja partnerka często bierze DXM, ale nie jest po tym zbyt "aktywna" więc póki co nic z tego nie wyszło
Uwaga! Użytkownik kusak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 167 / 15 / 0
Poczęstowałem(oral) trzy koleżanki o-pce. Przy zabawach z MXE nie zauważyłem żeby na kobiety jakoś inaczej działało ale to co się działo po o-pce :o
Nie ogarniały kompletnie, OEVy, CEVy, wyraźne flashbacki wspomnień z przeszłości . No aż zazdrosny byłem, że na mnie tak nie działa.
  • 17 / / 0
Mnie bawią (i może przerażają) te różne posty na zapytaj o aco. Czytałam to już parę lat temu, a obraz wciąż mi siedzi w głowie jak nastolatki opowiadają o swoich "fazach", na moje oko większość wkręconych i DXM w ustach nie miała.
Duża część odpowiadających ostrzegała przed Acodinem bo "wzięłam 30/40 tabletek i teraz leżę w szpitalu"
Cóż.
Na kobiety ogólnie używki działają silniej, mocniej. Ale prawda jest taka, że wszystkim ryją banie. Niezależnie od płci.
Trzeba wyobrażać sobie Syzyfa szczęśliwym
  • 218 / 4 / 48
Zbyt mocno ogólnie, wszystko może być wynikiem metabolizmu i receptorów. O ile na mnie wszystkie dysocjanty działają genialnie, to deks nie. Nawet jedna tabletka powoduje bóle głowy, mięśni i ogółem jakoś źle na to reaguje. Ma ktoś pojęcie co może być z tym metabolizmem?
Obca grzanka.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.