czy ten lormetazepam, midazolam rzeczywiście taki mocniejszy(od Z-drugs)? Jakie dawki żeby uśpić? Nitrazepam daaawno temu nie dawał żadnego efektu nasennego w ilości 3x5mg gdy jeszcze 1 imovane "odcinało" świadomość.
Za parę tyg idę do magika mam nadzieje że wymyśli coś długoterminowego. Może i ta mirta... tylko żebym w dzień nie był zombie
Midazolam jest słabiutki moim zdaniem. Jedyne 2 leki, po których się wyśpię to te 2 właśnie a resztę mogę stosować jako zamiennik piwa.
Potem przeniosę gdzieś te posty, bo to nie wątek o tym.
Można znaleźć jakieś kryształki o działaniu zbliżonym do klona?
Drugie pytanie: kwetiapina dobra na zbicie tolerki z nasennych?
Ale okres półtrwania zo(l)piklonu chyba rzeczywiście wynosi gdzieś kilka godzin.
saf6 pisze:Czy jest alternatywa RC dla Imovane?
wladyslawbialy pisze:Jest etizolam ale on dokładnie jak zopiklon nie działą. Działanie zopiklonu głównie nasennesaf6 pisze:Czy jest alternatywa RC dla Imovane?
Dziękuję za odpowiedź. Choć przyznam, ze od października zdążyłem już przetestowac wszystkie legalne benzosy
Dzięki za odp :)
Pozdro
nie patrz mi wciąż na ręce.
sprawdź, jaki los wyciągnę
z maszyny losującej.
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.