4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 834 / 11 / 0
Bo mefedron jest/był tańszy? Może jeszcze dlatego, że są zryci :P
  • 627 / 7 / 0
i to 5-6cio krotnie. Latwo obliczyc ;d
  • 18 / / 0
Reez pisze:
Bo mefedron jest/był tańszy? Może jeszcze dlatego, że są zryci :P
jest, byl i będzie tańszy!
Uwaga! Użytkownik cocoqueen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
Ja tam po delegazlizacji wrocilem do Kolumbii i z cala stanowczoscia stwierdzam i potwierdzam. mef jest jak tania kurwa, ktora spelni oczekiwania, aczkolwiek po nocy z nia ma sie niedosyt. A koks to jak pierwszoligowa kurwa, ktora cie kocha ;-)
  • 1615 / 29 / 0
noithai pisze:
Ja tam po delegazlizacji wrocilem do Kolumbii i z cala stanowczoscia stwierdzam i potwierdzam. Mef jest jak tania kurwa, ktora spelni oczekiwania, aczkolwiek po nocy z nia ma sie niedosyt. A koks to jak pierwszoligowa kurwa, ktora cie kocha ;-)
Kurwa która cie kocha puk jej płacisz...
  • 627 / 7 / 0
Za rarytasy się płaci :)
  • 20 / 1 / 0
witam na forum. o obu substancjach mam prawo wypowiadac sie bazujac na swoich wlasnych, licznych doswiadczeniach.
po pierwsze odniose sie do sprawy dlugosci dzialania obu substancji. jak dla mnie koka dziala dluzej od mef w tym kontekscie, ze zawsze po weekendowym zazywaniu koki z utesknieniem czekalem na wtorek, srode a czasem nawet czwartek, kiedy wyraznie czulem przyplyw pozytywnego myslenia/ nastawienia/ dobrego samopoczucia bedacego wynikiem wplywu chemii na moj umysl. po mefie milo jest wylaczenie w trakcie zazywania. cala reszta to doly, depresje, wzdychania, cierpienie i bol. dlatego nietrudno jest mi wytrzymac z koka nawet kilka tygodni podczas gdy mef goni i kaze szukac sie juz po dwoch dniach, zeby zniesc zle samopoczucie. sam peek mefowy jest oczywiscie dluzszy.
koka jest subtelna. mef jest jednowymiarowy. w mojej ocenie koka daje mozliwosc pokierowania fazą na kazdy mozliwy sposob. dziala jak prekursor i jest kreatywna. mef po prostu daje faze i nie ma sie na nia wplywu. troche jak ekstazy.
pozwole sobie jeszcze na kolejne spostrzezenia pozniej :)
  • 627 / 7 / 0
Samo działanie jako działanie kokaina ma krótsze. Co do ciśnienia ja np. mam większe po kokainie ale wielu faktycznie po mefedronie ostrzej go szuka. A ogólnie ładnie napisane ;) I widzę Wrocław :cheesy:

P.S. Łajta bierzesz może od 'trzebnicy'? :)
  • 6 / / 0
Wygrywa eMka, dla Mnie ma najlepsze działanie ze wszystkich rzeczy jakie próbowałem. Jednak wydając pieniądze, szkoda Mi przez okres działania. Jeżeli chodzi o Kokaine nie jest dla Mnie mimo że lubię brudzić nos, i byłbym w stanie odmówić nawet za darmo. Za cenę jaką Chcą za to, Mogę być w dużo lepszym stanie. Już nie wspomnę o przereklamowabym cracku.
mefedron winner!
Uwaga! Użytkownik Mateuzs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 318 / 0
z drugą połówką miałem tylko raz styczność, ale o dość sporej czystości. Nie mniej jednak stwierdzam, że przynajmniej jak dla mnie mefedron wygrywa. koks to egoistyczna masturbacja nad własnym ego. Niskie uczucie dla zakompleksionych typów. mefedron to jednak coś więcej zainteresowanie nie tylko w sobie, ale i w innych ludziach. O wiele więcej wyniosłem pozytywnych rzeczy i poważnych rozmów między bliskimi zaufanymi osobami, aniżeli po koksie, po którym morda się momentami nie zamyka
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.