nie wiem czy nie zjesc sobie z 7 mg tak 'do muzyki'.
take a little
little sniff of tusii-ii...
Oo Aa co tam masz?
To taka psychodeliczna tabaka
:finger:
Niech mi ktoś odpisze co cz tą tabaką... Wystarczy jej w proporcji 2:1. Czy może lepiej tak ze 3-4:1? Nie chce tego za dużo bo jak zaczne kichać to bede bał sie że fenetylamine wysmarkam hehe
Nie jest tak zle. Trzeba byc dzielny jak u higienistki w przedszkolu a cukierek zostanie przyznany :yay:
// muzyyyka jest zaajebista, a w ogóle to gdzie ja jesteem?! //
ostatnio zjadlem szczypte na słuch to skonczylem na spacerze bez butów
macki to wogole musisz miec prenumerate 2C-E z dostawą do jamy chłonnej z pomocą chochelki
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.