nie wiem czy nie zjesc sobie z 7 mg tak 'do muzyki'.
take a little
little sniff of tusii-ii...
Oo Aa co tam masz?
To taka psychodeliczna tabaka
:finger:
Niech mi ktoś odpisze co cz tą tabaką... Wystarczy jej w proporcji 2:1. Czy może lepiej tak ze 3-4:1? Nie chce tego za dużo bo jak zaczne kichać to bede bał sie że fenetylamine wysmarkam hehe
Nie jest tak zle. Trzeba byc dzielny jak u higienistki w przedszkolu a cukierek zostanie przyznany :yay:
// muzyyyka jest zaajebista, a w ogóle to gdzie ja jesteem?! //
ostatnio zjadlem szczypte na słuch to skonczylem na spacerze bez butów
macki to wogole musisz miec prenumerate 2C-E z dostawą do jamy chłonnej z pomocą chochelki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.