od zawsze marzylem zeby podrozowac po calym swiecie i próbowac tego tu i tego tam
Może to zabrzmi brutalnie, ale powinieneś powiedzieć sobie koniec w czasie największego kryzysu. Wtedy, niedość że zacznie się wszystko układać to spora szansa że nie wrócisz do grzania.
Od wczoraj nie ćpam. Dawaj ze mną. Powiedz sobie że od jutra koniec. A co do tej kody, robisz ekstrakcje? Z resztą nie baw się w to. Naprawdę ziomek. Niewarto.
koksu dawno nie wachalem, teraz poszedlem do roboty to moze cos zalatwie wkrotce.
kody nie wpierdalam bo ta euforia mi nie wystarcza, wole stymulanty ;-)
Wkurwia mnie jedynie te pierdolone cisnienie... Bledne kolo, za kazdym razem to samo; ostatni raz, a potem i tak dalej lece... A tolerka rosnie i to najgorsze, ta pierdolona tolerka.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.