Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2637 / 37 / 0
eee...chyba zle zrozumiałeś.Miałem na myśli DROPSY lepsze, czyli tabletki.Piłem raz syrop i dziekuje.Wole tableteczki 100%
  • 242 / / 0
Wiem co miałeś na myśli, tylko że ja pomyślałem sobie dodatkowo o kosztach i ilości, tabsy jak lekko sie rozpuszczą na języku to jest źle a co tu mówić o syropku. :retarded:
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 4 / 0
W smaku syrop zły nie jest, raz w życiu piłem i na exa poszedł. Ale droższy fakt, szczególnie dla kogoś kto przepierdala cały kwit.
  • 242 / / 0
Najbardziej mnie odrzuca to że syropek jest droższy, a jak już to powinni stworzyć syrop Acodin 450 , byłoby lepiej.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 4 / 0
haha albo jeszcze bardziej skoncentrowany tylko ,żeby ten niebiański smaczek zachował ;p
  • 242 / / 0
A ku uciesze ćpunów powinni stworzyć Acodin 900 %-D
Ostatnio zmieniony 17 marca 2011 przez stalker52, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2637 / 37 / 0
oooo To by było piekne nie :-D
  • 242 / / 0
Troche szybko by wtedy znikał z aptek taki Acodin 900, na raz i huj, a nie pieprzyć się z dwoma opakowaniami tabsów.
  • 2637 / 37 / 0
Wygodniejsza w huj opcja stary nie. Wypijasz soczek na raz, lub wczesniej odmierzona dawkę i po klopocie a nie 1h zarzucania po 10 tabsów, co by sie nie zbełtać :kotz: ^_^
  • 242 / / 0
No i tutaj mnie przyciąga acodinowy syropek, ShadySharky właśnie na raz i huj, czy odmierzoną dawke, no ale najwygodniej w świecie, ale pewnie tego nie zrobią, byłyby właśnie opcje Aco 450, i (lub) Aco 900.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.