Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
Tak patrzę na swój post z przed czterech lat, i muszę powiedzieć, że 'przekwalifikowałbym' swoje zdanie.
Procent pisze:
Alkohol to typowo 'towarzyska' używka i tego się trzymam.
Niby towarzyska, ale jeżeli towarzystwo inteligencją i polotem równa bardziej do ameby aniżeli człowieka, to wolę iść do domu, odpalić kompa, i pić do monitora. Mogę wtedy odpalić muzykę, którą lubię, i nie słyszeć tekstu typu 'weź to wyłącz', albo - 'daj, włączę coś innego'.
W większości 'solów' z alkiem w roli głównej zaczyna brakować mi towarzystwa, więc wychodzę na miasto, w poszukiwaniu wrażeń/kompanów, a czasem jest to brzemienne w skutkach, bo wychodzę przeważnie już dobrze zaprawiony.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
Z tym wychodzeniem na miasto na bani w poszukiwaniu wrażeń to śliski temat. W większości przypadków kończy się to nie ciekawie 8-(
----------
Trzeba mieć marzenia, których nie można spełnić...

Forum Apteka, Leki
  • 327 / 4 / 0
Wczsniej pilem samemu tylko browary, teraz napierdalam po 10+ browarow do komputera. A ostatniego czasu nawet ekonomiczniej mi wychodzi woda, wiec kupuje pol litra i wale samemu.Czasami zdarzy mi sie tak samemu napierdolic ze rzygam pod siebie :(. Teraz np 13 rano a ja wale kolejnego browara, zostaly mi jeszcze 2 specjale i pol litra, wiec sie napierdole jak zwykle.
  • 29 / / 0
jako iż mam detox od trawy, bo psychika musi naprawdę jakiś czas odpocząć to zdarza mi się nawet codziennie iść do sklepu, kupić od 2 do 4 piwek i samemu wypić, ale wódy sam bym nie mógłbym wypić co innego łycha na przykład.
  • 5985 / 1237 / 43
Co jest złego w piciu samemu ? Od razu wszyscy mówią,że alkoholik i pijak. Że masz problem. A jeżeli kupię sobię 0,5 goudy, wypije posłucham muzy i pójdę spać to co złego / Biję kogoś ? Gwałcę ? alkohol równie dobrze działa w samotności. Lubię wypić i coś rysować lub pisać. Czuję wenę. Nie od dziś wiadomo jak alkohol działał na poetów i pisarzy. Np Hemingway. To samo z samotnym jaraniem. Od razu ćpun. Jeżeli ktoś lubi samotność to co w tym złego ?
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 19 / 0
london ja alkoholu za huja nie moge sam pic np do kompa wypije od razu wlącza sie chodzony obojetnie jaka by pora nie byla wykurwiam z domu zapierdalam kilka km pieszo (raz w zaspach po ciemku) do sasiednego miasta na stacje benzynową cos tam od kierowcow zawsze wyrywalem czy mialem ze sobą

nie wiem u mnie po pijanemu (niedopitemu) nie ma czegos takiego jak isc spac czy czy czekac do wyzerowania sie promili musi byc zgon ;/
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 825 / 14 / 0
Pierdolona nadpobudliwość, również mi na to nie pozwala. Jako alkus nie mogę posiadać alko w domu, zresztą u mnie w rodzinnym, nigdy nie spożywano alkoholu, bardziej to stąd. Wale najczęściej po robocie, dlatego wracałem 2,3 nad ranem i se panna poszła w chuj. Zawsze skojarzę alko z deszczem, słońcem, blokami, działkami, melinami, zaszczaną bramą. Picie do lustra nie dla mnie, London spoko, dla kogoś komu odbija tak jak mnie, tak powinno być. I weż wyobraź sobie że masz wokół siebie trzech czy czterech takich samych wariatów jak ty.
  • 553 / 117 / 0
Też wydaję mi się, że nie ma w tym nic złego... ewentualnie można mieć pogląd, że picie jest ogólnie złe- niezależnie od tego czy robisz to w pojedynkę czy w towarzystwie kilkubnastu osób. A co detoxu od trawy to mi również w tym okresie zwiększa się ochota na 'piwkowanie' i przeważnie kończy się to konkretnym spiciem i szukaniem przygód na mieście.. :cheesy:
  • 952 / 3 / 0
Ja wole pic z kims , ale jak sie wqrwie biore garsc roznych zajebistych psycho tablet mocne piwa troche wódy i budze sie rano na dywanie i chuj z tym ze lustra nie mam , sciana wystarczy
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 858 / 19 / 0
klonista pisze:
Ja wole pic z kims , ale jak sie wqrwie biore garsc roznych zajebistych psycho tablet mocne piwa troche wódy i budze sie rano na dywanie i chuj z tym ze lustra nie mam , sciana wystarczy
ja w podobnej syutacji obudzilem sie na dolku bylem do dyspozycji

raz obudzilem sie w miescie jakies 400km od domu jechlaem nocnym nikt mnie nie obudzil %-D
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.