Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3649 / 996 / 2
Zamów lepiej 2C-P. Będzie milej i dla fazy i dla portfela ;-) Saszeta 250mg starczy na 25 sredniej mocy tripów. Saszeta 250mg 2C-B starczy...
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 50 / 4 / 0
Kocham 2C-B jedna z najpiękniejszych substancji jaką w swój organizm wprowadzam!
(dwa razy w postaci proszku) kilka razy w postaci pigułek (testowane marquisem mecke i mandelinem). Boże boże boże... Co to za pyszność. Kolorki kwasopixa w pełnej mocy i okazałości. Odbiór dźwięków, że aż kroją, ciary na całym ciele, rozkosz, eargasm, ajajajaj! Serio wielbię 2CB i wielbić będę. Nie mówiąc już o Nexus Flip - łączeniu z emą... Polecam Każdemu
Dawniej bluecocaine.
Nie, już nie biegam podczas śnieżyc.
MDMA 2CB Kocham Cie :old:
  • 2876 / 266 / 0
ktoś może porównać 2C-B z 2C-E, 2C-T-2 i 2C-T-7?
  • 414 / 47 / 0
2C-E
-większa psychodela
-bardziej się chciało rzygać
-IMO było jakby mniej "naturalne" , bardziej syntetyczne w działaniu w porównaniu do 2C-B
-nie wiem czy nie większa synestezja, ale 2C-B nie jadłem dużych dawek

2C-E zjadłem w życiu sporo, 2C-B kilka razy, ale to drugie zdecydowanie wygrywa
5-HO-La La LaND
  • 50 / 4 / 0
Jeszcze dodam, że po tej substancji mam niesamowite śmiechawko - głupawki. Ilekroć ją zjem, to potrafię się popłakać ze śmiechu. Kiedyś śmiałam się przez 30 minut ze słów "wuj" i "kluski śląskie" - współimprezowicze troche się trochę na mnie dziwnie patrzyli, ale ja nie mogłam się powstrzymać.
2C-B = zakwas brzucha / przepony / twarzy
Dawniej bluecocaine.
Nie, już nie biegam podczas śnieżyc.
MDMA 2CB Kocham Cie :old:
  • 2876 / 266 / 0
no, po 2C-B jest nawet śmiesznie, ale to wersja alfa tego co oferuje kwas :D to jest beka (w ogóle jak ktoś mi wskaże bardziej bekogenną używkę od LSD i się u mnie sprawdzi to ma u mnie coś tam)
  • 758 / 44 / 0
raczej bedzie ciezko pobic ;)
2ce bylo smieszniejsze imho niz 2cb ale nadal daleko.
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 96 / 7 / 0
Ja po zjedzeniu w sumie 10 małych kartonikow miałem wrażenie oderwania duszy od ciała... Obraz na siebie i kolegów miałem z perspektywy sufitu :) mega trip
  • 2008 / 495 / 0
A po ile mg było na blotterze?
  • 96 / 7 / 0
Nie pamiętam właśnie... Kupę lat do tyłu :/ coś mi się kojarzy że jeden cały czyli 4 te małe miały 32 mg ?
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.