Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Mastah rozumiesz przez to zajebać się alkoholem, ujarać jak prosiak, wszamać benzo czy jeszcze jedną kreskę zdzielić? A może po prostu nie ćpać? ;)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 584 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
To przed ostatnie czyli zrobic nastepna kreche :-D A tak na serio to wydaje mi sie ze upalenie ale takie skurwysynskie dobrze pomaga.
America's C.R.E.A.M. team
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
pilleater pisze:
zajebać się alkoholem
O! Podpisuje się pod tym wszystkimi kończynami. Nie ma to jak zapić zwałe. Od amf po ważki. Najlepsze w zapijaniu alkiem, jest to, że wskazane jest zapić również kaca :cheesy: Po 'skurwysyńskim upaleniu' na zwale można się nabawić ciężkiej głowy. Ok- ale tylko pod warunkiem że mamy jakieś miejsce do leżenia. Należę do fanklubu marii, więc to lubię ale jak ktoś za nią nie przepada to mu raczej nie pomoże.
A wciąganie kolejnej kreski na zwała jest imo bez sensu. Fazy- nie ma, a jak jest to tylko parę minut, po czym mamy jeszcze dłuższego zwała.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 5299 / 106 / 0
@Masstah
Na pewno nie pikawie, podobnie jak następna kreska. Chyba najlepsze jest benzo. Ale jak znam życie taki miks może się bardzo spodobać ;] Najlepiej jest tego białego gówna nie ćpać, a jeśli już, to rzadko i mało. Syfilis!

@grzejnik
j.w.
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2009 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 584 / 22 / 0
Ja mialem dosc krotki ciag amfy tylko 3 miechy z kilkoma przerwami jedno-dwudniowymi. Zawsze jak konczyl sie towar a nastepny mial byc za iles tam to zawsze sie upalalem. No a po upaleniu to oczywiscie odpoczywalem przed telewizorem. Nigdy zadnej pracy czy nauki.
  • 5299 / 106 / 0
Musi być chill-out. Nie wyobrażam sobie dłuższego ciągu na fecie i na zjeździe obowiązki srobowiązki. Idzie kurwicy dostać i się wypocić jak gąbka, hehe. Kiedy ćpun jest zmęczony i najchętniej by się jebnął, a musi coś robić wbrew swej woli, niestety później wyżywa się na całym świecie. Mastahu po takiej ostrej jeździe jak długo czułeś się taki hmmm inny, zmieniony?
  • 584 / 22 / 0
0(slownie zero) dni ale tylko dlatego ze wrocilem do swojego pierwotnego nalogu czyli heroiny.
  • 283 / 6 / 0
fete zapodaje sobie bardzo sporadycznie 5-8 razy do roku tylko przy wyjatkowych okazjach, a najlepszym lekarstwem na zwale czy to po amf czy po xtc jest soczyste wiaderko z samego rana;D
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by móc bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
E. Hemingway
  • 131 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: itq5 »
ja swój pierwszy raz z fetą zaliczyłem dwa dni temu i chyba wałek poszedł bo kupiłem grama i na raz wciagnołem polowke na dwie dziury byłem wtedy upalony sztuke spaliłem i jakiejs roznicy wogle nie poczulem:/ po godzinie wciagnolem drugą polowke na dwie dziury i tez jakos szczegolnie nic nie poczulem:/ 3h potem poszedlem spac jak gdyby nigdy nic:/ wałek jak huj poleciał :/ nie macie moze jakichs sposobow na szybkie sprawdzenie czy to co dostaje to to co powinienem dostac...
  • 5299 / 106 / 0
Dostałeś szanse nie-próbowania więcej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.