Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
co bardziej lubisz
Alkohol
48
21%
Marihuana
183
79%

Liczba głosów: 231

ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gwatemel »
alkohol to najbardziej pojebana rzecz na świecie- tylko pojebane cwele piją pojebany alkohol. MJ
Uwaga! Użytkownik gwatemel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
oj się dziś zanosi hoho...

gwatemel mogłeś kogoś obrazić kurwa / wynieś sens z tych sesji trawowych
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@gwatemel . Masz tY rozum ? Co wypisujesz za obelgi prymitywie z epoki kamienia głaskanego ...
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
mówiąc o alkoholu wskazany jest adekwatny język: )
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
@fey . NIc nie usprawiedliwia kogoś kto nazywa inną osobę " pojebanym cwelem " , tylko dlatego , że pije ona alkohol . A tY już nie powinieneś spać o tej porze ? Marsz do łóżka ! Raz .
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
e tam
napić sie zawsze napije
palonkiem nie pogardzę. zalezy od sytuacji.
a tak w ogóle to wole inne uzywki.
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
A tY już nie powinieneś spać o tej porze ? Marsz do łóżka ! Raz .

a dlaczego powinienem? : )

bolesna prawda, ale ktoś kto nadużywa alkoholu zwykle jest pojebanym cwelem. może to zbyt dosadnie ujęte, ale przecież słowa nie są ważne ;-) Jebać Alkohol, przyjmijcie to hasło a ono was wyzwoli:P
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Polub tylko to co ja lubie, odrzuc to czego nie lubie i czuj sie wolny?
  • 915 / 4 / 0
alkohol miesza w głowie, czyż nie?

sam lubie, lubiłem ale zrezygnowałem. bo po co?
  • 2310 / 11 / 0
Bo np. lubię smak zmrożonego piwa w upalny wieczór , które doskonale gasi moje pragnienie .
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.