Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
co bardziej lubisz
Alkohol
48
21%
Marihuana
183
79%

Liczba głosów: 231

ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gwatemel »
alkohol to najbardziej pojebana rzecz na świecie- tylko pojebane cwele piją pojebany alkohol. MJ
Uwaga! Użytkownik gwatemel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
oj się dziś zanosi hoho...

gwatemel mogłeś kogoś obrazić kurwa / wynieś sens z tych sesji trawowych
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@gwatemel . Masz tY rozum ? Co wypisujesz za obelgi prymitywie z epoki kamienia głaskanego ...
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
mówiąc o alkoholu wskazany jest adekwatny język: )
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
@fey . NIc nie usprawiedliwia kogoś kto nazywa inną osobę " pojebanym cwelem " , tylko dlatego , że pije ona alkohol . A tY już nie powinieneś spać o tej porze ? Marsz do łóżka ! Raz .
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
e tam
napić sie zawsze napije
palonkiem nie pogardzę. zalezy od sytuacji.
a tak w ogóle to wole inne uzywki.
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
A tY już nie powinieneś spać o tej porze ? Marsz do łóżka ! Raz .

a dlaczego powinienem? : )

bolesna prawda, ale ktoś kto nadużywa alkoholu zwykle jest pojebanym cwelem. może to zbyt dosadnie ujęte, ale przecież słowa nie są ważne ;-) Jebać Alkohol, przyjmijcie to hasło a ono was wyzwoli:P
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Polub tylko to co ja lubie, odrzuc to czego nie lubie i czuj sie wolny?
  • 915 / 4 / 0
alkohol miesza w głowie, czyż nie?

sam lubie, lubiłem ale zrezygnowałem. bo po co?
  • 2310 / 11 / 0
Bo np. lubię smak zmrożonego piwa w upalny wieczór , które doskonale gasi moje pragnienie .
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.