Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
nie na darmo pisza ulotki... nie bierz sie za benzo bo jak sie wjebiesz, a jest to latwe to ciezko naprawde wyjsc, gorzej niz z heroiny. od hery jestem czysty juz tydzien i ok, a od klono ood 2 lat wjebany i nie mysl sobie ze klony mi jakas banie robia bo nie robia nic...padaczki polekowej sie nabawilem przez moja 10 letnia przygode z benzo...

ex wsburroughs
  • 289 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
wiem kurwa. nie zakupilem w celach rekreacyjnych (no dobra troche_ ale mam silne stany stresowe. dawka 15mg pod jezyk juz mnie nie muli tylko ustawia jak trza. leczenie tym mozna ciagnac max 3 tyg, tak? wiec jak polece na takiej dawce 1,5 tyg krzywdy se nie zrobie?
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2007 przez blind ghost, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
twoj wybor, twoje zycie. sa tez inne leki ktore pomagaja na stany lekowe, proponuje konsultacje z psychiatra i ustalic odpowiedni lek
  • 930 / 29 / 0
ja mam pytanko - co jakby zmieszacz 20 mg na glowe dizazepamu z gramem zileonego na 3 osoby? nie zapomne po tym oddychac??
  • 333 / 11 / 0
do blind ghost: Troche za pozno to pisze, ale przez 1,5 tyg 30mg diazepamu mozna brac- nic nie powinno sie stac. Gorzej jak bedziesz to mieszal z alkoholem, a juz szczegolnie z tramadolem. Mozna ryzykowac dluzsze zazywanie, ale po kilku miesiacach uzaleznisz sie prawie na pewno. Sam jestem wjebany w benzo- uzaleznilem sie juz chyba po 1-2 miesiacach, chociaz wtedy to byla slaba zaleznosc. Teraz jest juz bardzo mocna. Nie ma zartow z tym. W ogole, to cos ostatnimi czasy niezle sie bawisz %-D , a przynajmniej takie odnioslem wrazenie.
do tehacek: Zalezy jakie palenie, ale generalnie to bylaby masakra. Faza plytka, nieciekawa, lecz mocna i raczej powinno byc przyjemnie. Latwo zasnac na takiej mieszance. Szczegolnie radzilbym uwazac, jesli masz bardzo male doswiadczenie z benzodiazepinami. Teoretycznie mogloby cos Ci sie stac, ale watpie w to. Jak wezmiecie tabletki, poczekacie az zaczna konkretnie dzialac, a pozniej zapalicie to nic sie nie stanie- najwyzej zasniecie przed ukonczeniem palenia :-D .
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 289 / 6 / 0
@benzodxm

tak, ale juz przystopowalem, nie mam zadnych zapasow :) kurwa jak juz na forum zaczelo byc widac to se naprawde grubo pohulalem %-D

@tehacek

pojdziejcie w kim na bank eeee tam lepiej dopijcie ziolko piwkiem
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
zjadlem 20mg diazepamu i chujnia z patatajnia. tylko mi sie lekko zachcialo spac, a ze bylo juz po 23 polozylem sie. rano bylem cholernie niewyspany i to wszystko jesli chodzi o dzialanie 20mg rolka na mnie. nie bede wiedzej jadl benzodiazepamin, bo chyba nic mi to nie daje, a wiekszych ilosci nie bede wrzucal bo jak tutaj czytam, latwo sie wpierdolic w benzo.
  • 333 / 11 / 0
Nareszcie znalazl sie jakis madry czlowiek ;-) . Popieram Cie goraco. Szkoda, ze ja nie bylem taki bystry. Teraz jest problem i to powazny. Szkoda, ze pewnie sprobujesz czegos innego.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 289 / 6 / 0
trza bylo piwkiem dopic i zmniejszyc dawke. albo zwiekszyc? ogolnie z benzo trza uwazac jak ze wszystkim :rolleyes:
  • 755 / 19 / 0
pytanie z innej beczki:

relanium w ampulkach, w plynie, do podania doodbytniczego dla psa chorego na padaczke :)
kolega ma mozliwosc rozmowy z weterynarzem, ktory zawsze wypisuje recepte, dowiedziawszy sie, ze sie skonczylo sie :-D
teraz: czy mozna zazyc to doustnie? ktos probowal? jak smakuje? jak dziala?
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.