DOI

Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Po co wpierdalac po 30 mg DOI? uwazam ze to bez sensu szkoda tylko materialu
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 50 / 0
tez tak sadze, pow mniej wiecej 10mg nie powinno byc roznicy.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
ok jest roznic miedzy 3 a 10 ale miedzy 10 a 30 nie zauwazam roznicy wiec to dobre bo daje oszczednosc
fajnie wychodzi mix doi z dragonem mila jazda tylko ze az 48 godzina
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
Wczoraj dane mi było spróbować DOI z wielkopolski (ze znaczkiem buddy czy czegoś w ten deseń, w każdym razie jakiś uśmiechnięty grubas :cheesy: ).

Muszę powiedzieć, że na początku byłem rozczarowany. Ok. godziny 16 ja i mój kompan zjedliśmy po kartonie. Poza lekkim poprawieniem nastroju i szczękościskiem żadnych innych zmian nie zaobserwowałem. O godzinie 21, czyli 5 godzin od zażycia absolutnie 0 efektów. Wkurwiłem się, wziąłem pozostałe 2 kartony (razem miałem 4) zessałem je połknąłem, zapiłem. Posiedziałem godzinkę przed komputerem i położyłem się spać.

Po godzinie leżenia i zmagania się z lekkim bólem brzucha wstałem żeby wyłączyć wciąż działający komputer.
Jakże się zdziwiłem kiedy spojrzałem w monitor. Kolory zaczęły się wylewać a kursor zostawiał po sobie wyraźny ślad.

Od razu banan pojawił mi się na twarzy. To była godzina ok. 23. Faza cały czas przybierała na sile przez ok. godzinę. Po kompletnym rozkręceniu momentami odrywałem się od ciała. Miałem wrażenie, że lecę w obłokach a delikatny wiatr opływa mnie.
Tworzyłem w sobie odmienne osobowości. Szkoda, że nie pamiętam kim w nich byłem.
Próba zapisania swoich myśli na kartce nie odzwierciedlała tego co mam w głowie.

Na suficie widziałem tęczę a moje ciało było pokryte pięknymi tatuażami. Muzyka w słuchawkach miała brzmienie jakby z innego wymiaru. Każdy dźwięk rządził się swoimi prawami, posiadał niesamowitą głębię. Miałem wrażenie że utwór którego akurat słuchałem był stworzony do tej jednej chwili (S&M - call of ktulu). Euforia wylewała się uszami i nosem, cały drżałem z podniecenia. Coś pięknego. Normalnie (na trzeźwo) słuchając tego utworu mam gęsią skórkę, ale to co się działo przechodziło ludzkie pojęcie. Widziałem to co ten utwór obrazuje.

Po jakimś czasie wyłączyłem miuzik i zapragnąłem ciszy. I zaczęło się. Miałem wrażenie, że ktoś wwierca mi się wiertarką w głowę. Coraz bardziej zanurzałem się w swoich przemyśleniach, widziałem różne sytuacje.

TRZASK. Miałem wrażenie że coś mi strzeliło w głowie. Od tego momentu co jakiś czas słyszałem w głowie dźwięk tnącej piły czy czegoś takiego.

O 4 rano zaczęło robić się jasno. Nogi potwornie mnie bolały, po efektach wizualnych prawie nic nie zostało (lekkie rozmycie obrazu tylko), ale nadal miałem dobre samopoczucie. Od tamtej pory co chwilę przysypiałem na 10 min. po czym budziłem się nagle.

Ok. 6.30 zamknąłem oczy na moment i otworzyłem je już o 10.30. Źrenice powróciły do normalnych rozmiarów.

---------

Zastanawia mnie 1 rzecz: czemu to tak krótko namnie działało? byłem przygotowany na duuużo dłuższy trip. :-O
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
Moze jestes jakims terminatorem :P Zjadles jakies 16mg DOI, mnie by to trzymalo ponad 24 godziny, hehe.
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 261 / 2 / 0
No nie wiem. Terminatorem nie jestem, ważę 68kg. Kolega który jadł ze mną też prawie nic nie poczuł a waży jakieś 95kg. W działaniu bardzo podobne do LSD tylko bardziej można ogarnąć wszystko co się dzieje.
Przecież to niemożliwe żebym tyle zjadł... Wyjebało by mnie na całą dobę przy takiej dawce. Może jakoś nierówno nasączony ten blotter był?
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2009 przez rejestr, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2497 / 50 / 0
Moze ktos go wczesniej przeplukal ;)
A samo DOI moim zdaniem jest kiepskie, za malo psychodeliczne, a juz 3mg trzymaja mnie ponad 24h
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Moze ktos go wczesniej przeplukal ;)
Albo zlizał ]
A samo DOI moim zdaniem jest kiepskie, za malo psychodeliczne
[/quote]

dla mnie było bardzo psychodelicznie, momentami nawet za bardzo.
Chociaż w porównaniu do LSD jest mniejszy rozpierdol w głowie, mimo to momentami wydawało mi się że jestem kimś innym. W planach mam miks 2c-e i doi. ew. doi + mdma jak dorwę jakieś dobre felgi, próbowaliście?

E: Być może była to wersja z mniej aktywnym izomerem S zamiast R(czy jakoś tak, nie znam się na chemii)?
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2009 przez rejestr, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2179 / 31 / 0
miałeś jakieś dupne kartony. Niemożliwe żeby akurat tak sie złożyło że dwie osoby są niewrażliwe na dawki rzędu 12 mg. Jeśli ktoś za to wziął kase jak za normalne papiery to was wydupczył.
Hidden mefedron User
  • 261 / 2 / 0
dostawca pisał, że każdy karton ma 4-5 mg, czyli po 1 powinienem być poskładany.
Trochę czuje się oszukany bo wyszło mi 75 zeta za tripa i to jakiego krótkiego :/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.