Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
no wlasciwie to tak ja sie pytam jak co robi potem ktos objasnia mi to a potem jakis łos wyskakuje i pisze czego on juz nie robi i jakies chore ostrzezenia jakbym nie wiedzial co mi grozi albo co moze mi sie przez to stac ja uwazam ze jak nikt nie pyta co moze mu sie po tym dziac to sie nie odpowiada ani nie dodaje kometarzy typu : nie bierzcie bo to gowno!
  • 352 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Men_raider: jakbys uzywał sensownej składni, "kropków" i rpzecinków to moze by ktos zrozumiał o co loto.

Maniak: No faktycznie koles podpierdolił sobie styl :D
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOPYTO »
men-raider> a wiec proste, nie czytaj tych ich wypocin i sie skup na odpowiedzi do twych pytan.

jak sie robi, dokladnie tak jak instrukcje pisalem wczesniej. Uzyj zimnej wody (z kranu...) , nie gotoj tego (tzn. nie podgrzewaj lyzki z towarem) bo wtedy wlasnie te gowno na spodzie (dodatki -nie feta) ktore nie winny sie rozpuscic moga sie rozpuscic....

a tak ogolnie; ze szklo , i inne trucizny dilerzy dosypuja to sa mity. No moze to ze w Pultusku kiedys do kompotu gosciu co sprzedawal dodawal swojej HIV+ krwi to nie mit.

ale jeszcze raz , po huj by ktos mial swoich klijentow truc, jak wciagasz to i tam jest trucizna to itak przez nos ci do mozgu sie dostanie przez krew i cie zabije.... a wiec =]

tylko pamietaj przynajmniej polowe tego co bys normalnie wciagnol.
Uwaga! Użytkownik KOPYTO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Ok poprubuje dzis kupie i zrobie tak jak napisales.Dzieki za info;)
  • 1154 / 36 / 0
Sluchajcie rad ludzi, ktorzy sie znaja! Arkashka czy Kopyto znaja sie na rzeczy i jeszcze chca odpowiadac na wasze posty. Zaczelo sie umoralnianie i userzy, ktorzy znaja sie na rzeczy przestana dzielic sie radami. 3/4 albo wiecej odpowiedzi w tym np. watku to zniechecenie do wziecia i.v. A przeciez tego dotyczy pytanie. Ktos napisze jak odpowiednio walic i.v. to reszta zje go za to. Jak ktos napisze cos o waleniu i.v. powinien napisac, ze nie bierze odpowiedzialnosci za tresc swoich odpowiedzi, i ze kazdy kto sprobuje ich rad robi to na wlasna odpowiedzialnosc. Narkomani umieraja najczesciej z przedawkowania, dlatego ludzie boja sie walic cokolwiek i.v. To, ze Kopyto i Arkashka zyja nie znaczy, ze wiekszosc ich znajomych, ktorzy z nimi zaczynali zyja. Wziecie czegos i.v. to juz ryzyko przedawkowania. Zreszta, na stronie glownej dzialu amfetamina jest napisane, zeby nie udzielac rad jak cpac fete. Jak ktos chce jakis informacji to pisac na priva do ludzi, ktorzy znaja sie na rzeczy.
Ostatnio zmieniony 17 marca 2007 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 8 / / 0
Nie wiem,co sie stalo pewnie po tym poscie znowu mnie wysmiejecie kupilem towar z kolega podzieliem fifi fifti nabilem w strzykawe rozpuszczony proszek wszystko piknie sie rozpuscilo mialem juz walic ale :/ nie potrafilem sie wbic poprostu nie umiem dawac dozylnie boje sie jak cholera przebic przez skore zyle widac doskonale na zgieciu ale jakos nie moge moze ktos ma jakas rade dla mnie ? Prosze nie smiejcie sie wiem ze malo wiem i wogole ale bardzo chcem sprobowac bo nic mi nie daje prawie juz gieta nosem:/ tylko lait:/
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 351 / 8 / 0
jak juz musisz...
:)
Ostatnio zmieniony 19 maja 2007 przez KrimsonKing, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 354 / 4 / 0
UWAGA:

Gość który ma podobną ksywę do mnie man_rider to nie ja. Podaje on imię i nazwisko w mailu więc to może być PAN POSTERUNKOWY
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.