Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
to frakcje juz odparowane pachna czyms slodkim.
z Lodzi nie pamietam nikogo, za to z Bydgoszczy znauem fhuj
Również zapach frakcji w uzyskaniu Efedryny,w produkcji Metamfetaminy..
Nawet zapach Phalaris lub Akacji w uzyskaniu 5-MeO-DMT,DMT...
Zawsze piękny słodki zapach ;-)
stary dziad pisze:Ja już pól wieku przeżylem, z czego 30 w przyjaźni z opiatami, a gdy pierwszy raz mnie ktoś widzi daje 10 lat mniej. A odpowiedź jest prosta: opiaty spowalniają nawet w malych dawkkach podstawowa przemianę materii o 20%.Trzeba się tylko szanować.
Poruszam się w tym środowisku od ponad 20 lat i widziałem kilkadziesiąt,jeśli nie setki osób..
Nie tylko dla mnie i mojej żony, uważaja, że mamy dziesięć lat mniej..
Mówię tutaj o użytkowników opiatów i nie politoxikomanow...
Podobnych badań nie istnieje i nigdy nie będzie..Każdy, po tylu latach
straży swojej prywatności..I nie czuje potrzebę nikogo o niczym przekonywać....
sp
odkad przestauem grzac to wygladam na 70 lat (a mam 44).
Jutro zalatwiam bzet, kupuje holcfoje i siadam na gary spowrotem - bo chce wygladac na 30latka.
a tak serio - cpun wygladac moze mlodziej poniewaz jest chudy. Grubas zawsze wyglada starzej.
taki offtop ale nie wiedziałem gdzie to wkleic:)sory jak kogos to uraziło. pozdro
A co do tematu to moze same syntetyki ale juz dobre 7 lat,ale słabsze T,K, czasem M,i jakos wygladam w miare,nawet bym powiedział sportowo-koksowo:)
JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM ZA OFFTOP,ZNALAZŁEM ODPOWIEDNI DZIAŁ :-D
bokor pisze:ide sobie dzielnica na R:) i nagle widze Helupa nodującego tak ze az sie butów trzymał:)usmieszek mi sie pojawił na twarzy,ale gosc był tak zgrzany ze nawet nie próbowałem z nim gadac,ale pomyslałem sobie odrazu,o naszych userach np. Blu albo NO1 :)...
p.s. ale wtedy na frunwaldzie gosc był strasznie nie przyjemny z którym jako pierwszym rozmawiałem,szamałem wtedy tramka ostro kilka lat,a on sie zasmiał i mówi:"od Tramalu sie nieda uzaleznic" lol fachowiec ku**a
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.