Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
to frakcje juz odparowane pachna czyms slodkim.
z Lodzi nie pamietam nikogo, za to z Bydgoszczy znauem fhuj
Również zapach frakcji w uzyskaniu Efedryny,w produkcji Metamfetaminy..
Nawet zapach Phalaris lub Akacji w uzyskaniu 5-MeO-DMT,DMT...
Zawsze piękny słodki zapach ;-)
stary dziad pisze:Ja już pól wieku przeżylem, z czego 30 w przyjaźni z opiatami, a gdy pierwszy raz mnie ktoś widzi daje 10 lat mniej. A odpowiedź jest prosta: opiaty spowalniają nawet w malych dawkkach podstawowa przemianę materii o 20%.Trzeba się tylko szanować.
Poruszam się w tym środowisku od ponad 20 lat i widziałem kilkadziesiąt,jeśli nie setki osób..
Nie tylko dla mnie i mojej żony, uważaja, że mamy dziesięć lat mniej..
Mówię tutaj o użytkowników opiatów i nie politoxikomanow...
Podobnych badań nie istnieje i nigdy nie będzie..Każdy, po tylu latach
straży swojej prywatności..I nie czuje potrzebę nikogo o niczym przekonywać....
sp
odkad przestauem grzac to wygladam na 70 lat (a mam 44).
Jutro zalatwiam bzet, kupuje holcfoje i siadam na gary spowrotem - bo chce wygladac na 30latka.
a tak serio - cpun wygladac moze mlodziej poniewaz jest chudy. Grubas zawsze wyglada starzej.
taki offtop ale nie wiedziałem gdzie to wkleic:)sory jak kogos to uraziło. pozdro
A co do tematu to moze same syntetyki ale juz dobre 7 lat,ale słabsze T,K, czasem M,i jakos wygladam w miare,nawet bym powiedział sportowo-koksowo:)
JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM ZA OFFTOP,ZNALAZŁEM ODPOWIEDNI DZIAŁ :-D
bokor pisze:ide sobie dzielnica na R:) i nagle widze Helupa nodującego tak ze az sie butów trzymał:)usmieszek mi sie pojawił na twarzy,ale gosc był tak zgrzany ze nawet nie próbowałem z nim gadac,ale pomyslałem sobie odrazu,o naszych userach np. Blu albo NO1 :)...
p.s. ale wtedy na frunwaldzie gosc był strasznie nie przyjemny z którym jako pierwszym rozmawiałem,szamałem wtedy tramka ostro kilka lat,a on sie zasmiał i mówi:"od Tramalu sie nieda uzaleznic" lol fachowiec ku**a
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.