Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
to frakcje juz odparowane pachna czyms slodkim.
z Lodzi nie pamietam nikogo, za to z Bydgoszczy znauem fhuj
Również zapach frakcji w uzyskaniu Efedryny,w produkcji Metamfetaminy..
Nawet zapach Phalaris lub Akacji w uzyskaniu 5-MeO-DMT,DMT...
Zawsze piękny słodki zapach ;-)
stary dziad pisze:Ja już pól wieku przeżylem, z czego 30 w przyjaźni z opiatami, a gdy pierwszy raz mnie ktoś widzi daje 10 lat mniej. A odpowiedź jest prosta: opiaty spowalniają nawet w malych dawkkach podstawowa przemianę materii o 20%.Trzeba się tylko szanować.
Poruszam się w tym środowisku od ponad 20 lat i widziałem kilkadziesiąt,jeśli nie setki osób..
Nie tylko dla mnie i mojej żony, uważaja, że mamy dziesięć lat mniej..
Mówię tutaj o użytkowników opiatów i nie politoxikomanow...
Podobnych badań nie istnieje i nigdy nie będzie..Każdy, po tylu latach
straży swojej prywatności..I nie czuje potrzebę nikogo o niczym przekonywać....
sp
odkad przestauem grzac to wygladam na 70 lat (a mam 44).
Jutro zalatwiam bzet, kupuje holcfoje i siadam na gary spowrotem - bo chce wygladac na 30latka.
a tak serio - cpun wygladac moze mlodziej poniewaz jest chudy. Grubas zawsze wyglada starzej.
taki offtop ale nie wiedziałem gdzie to wkleic:)sory jak kogos to uraziło. pozdro
A co do tematu to moze same syntetyki ale juz dobre 7 lat,ale słabsze T,K, czasem M,i jakos wygladam w miare,nawet bym powiedział sportowo-koksowo:)
JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM ZA OFFTOP,ZNALAZŁEM ODPOWIEDNI DZIAŁ :-D
bokor pisze:ide sobie dzielnica na R:) i nagle widze Helupa nodującego tak ze az sie butów trzymał:)usmieszek mi sie pojawił na twarzy,ale gosc był tak zgrzany ze nawet nie próbowałem z nim gadac,ale pomyslałem sobie odrazu,o naszych userach np. Blu albo NO1 :)...
p.s. ale wtedy na frunwaldzie gosc był strasznie nie przyjemny z którym jako pierwszym rozmawiałem,szamałem wtedy tramka ostro kilka lat,a on sie zasmiał i mówi:"od Tramalu sie nieda uzaleznic" lol fachowiec ku**a
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.