Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Teraz »
lol.
kapelutek, czyżbyś nie dostrzegł bełkotliwego sensu mojej wypowiedzi?
Ostatnio zmieniony 23 maja 2008 przez Teraz, łącznie zmieniany 1 raz.
nunc stans
  • 200 / 1 / 0
Brak przenikliwości jest wynikiem przenikliwości?
  • 50 / / 0
@ jaitylkoja

Dałeś za dużego smootha na ustach, nos trochę razi i brak skroni ;-) ale prócz tego całkiem nieźle zrobiona, nigdy nie miałem siły do robienia twarzy od samego początku z niczego, wole Faceworx'a a później poprawki i tekstury w maxie 9 + zbrushu 3
Uwaga! Użytkownik mattizz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Siedzę skwaszony i bazgram jakieś coś w oczekiwaniu na znajomego. Resztki mojego "musku" każą mi to pokazać. Oglądajcie póki mi nie zejdzie, synapsy się nie uspokoją gdyż wtedy wstydząc się usunę obrazek.
http://img369.imageshack.us/img369/959/dsc03517cb5.jpg
[ external image ]
  • 204 / 1 / 0
piszę tego posta od 5 godzin, pierdole
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 1680 / 270 / 0
Motyw z gwiazdą betlejemską uderzającą w WTC mocarny.

Ale to fikcja. Wszyscy wiedzą, że w WTC pierdolnął Breżniew, a w pentagon radziecka rakieta Mołnia-M.
Największy przegryw na forum
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Teraz »
kawe Se zrobiłem
nunc stans
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sadzen »
Uwaga! Użytkownik sadzen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 6 / 1
Ulubione kombo:
Kartka, ręka + ołówek.

[ external image ]
:kawa: & :skret: o n l y
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sadzen »
[ external image ]

BAM

Pan żołądź-rasta kowboj
Uwaga! Użytkownik sadzen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.