Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 887 / 11 / 0
Rumianek zawiera apigenine i luteoline, substancje te aktywują wychwyt zwrotny monoamin. Dawkowanie rumianku to przynajmniej połowa paczki (około 15 saszetek), rumianek też częściowo wpływa na GABA, innym dobrym sposobem na zespoł serotoninowy jest pietruszka, działa na takiej samej zasadzie jak rumianek.

Jestem w ciągu na aco od 4 miesięcy jednocześnie jedząc moklar, więc wypróbowałem wiele sposobów na zespoł serotoninowy, rumianek zdecydowanie wygrywa.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2013 przez peszel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1709 / 11 / 0
Od dwóch dni biore 40mg citalopramu + 150mg wenlafaksyny, w szufladzie leży paczka Acodinu ;-) dwa dni kuracji to nie tak dużo chyba? Nie ma jeszcze takiego stężenia?
  • 2785 / 57 / 0
150mg DXM przez trzy kolejne dni i wyjdziesz na tym lepiej, bo polatać i tak nie polatasz.
  • 1709 / 11 / 0
150 dmx to chyba dla muchy dawka. Przecież jakbym walnął dzisiaj 450 to musi być si
  • 2785 / 57 / 0
Właśnie, że raczej nie. To znaczy - nie wiem jak na wenla, ale miałem taki okres, że jadłem escitalopram, który odpowiada chyba połowie twojej dawce citalopramu.

DXM w dawce 450mg działał maksymalnie chujowo, dopóki nie zszedłem do kilkudniowych ciągów na małych dawkach, które pozwoliły szybciej rozkręcić się esci, na którym już zostałem, gdy któregoś dnia wjebałem dla testu 900mg i dostałem ZS.

Także ten... I tak już jedziesz na dwóch antydepresantach, a chcesz dokładać trzeci, najbardziej skuteczny. Krakowskim targiem 225mg przez dwa dni i będzie spoko, chyba że lubisz ryzyko, to szamaj całą pakę.

W ogóle, kurwa jego mać. Albo się leczysz, albo ćpiesz. :-D
  • 1709 / 11 / 0
Lecze się, ćpanie gratis jest :-D zarzuciłem jednak te 450mg, jakbym się nie odezwał już na forum to pamiętajcie, że kocham Was ;-)
  • 31 / / 0
duldidaj mam nadzieję,że zyjesz i się odezwiesz niebawem, też biorę 150mg wenlafaksyny i chcę wiedzieć jak było :-)
  • 3964 / 150 / 0
ogolnie nie powinno sie szamac DXM na min. fluoksetynie i paroksetynie bo moze to spowodowac uszkodzenie watroby. ale wiem jak to jest cpunki bo sam pojadlem DXM na paroksetynie i tutaj dla tych co sie nie potrafia powstrzymac maly tip: sam DXM na SSRI powoduje juz w niewielkich dawkach nieprzyjemne efekty jak pisk w uszach (podwyzszone cisnienie), mocno walace serce, drzenie ciala itd. ale jak podbijemy DXM czosnkiem to zmienia sie jego metabolizm i wydziela sie wiecej dxo i jest mniej tych negatywnych efektow i mozna sie cieszyc jako tako tripem. tak przynajmniej jest w dawkach DXM nie przekraczajacych 450 bo wiecej wolalem nie probowac i wam tez nie radze.
a wogole to odradzam wam cpanie DXM jezeli leczycie sie SSRI/SNRI. :D
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2013 przez eso, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 800 / 67 / 0
A jak to jest z osobami, które chcą się cieszyć pierwszym plateau (powiedzmy od 1,2 mg do 2 mg na kg) biorąc ssri w średnich dawkach (40 mg citalopramu)? Działanie dxmu nie interesuje mnie na wyższych plateau, zastanawiam się nad potencjalną szkodliwością.
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 522 / 4 / 0
Ja tam jadłem 400mg dxm gdy brałem 225mg wenlafaksyny i miałem najlepszego tripa w życiu mega euforyczny i poza podwyższonym ciśnieniem i tętnem niczego złego nie doświadczyłem chociaż 2 następne dni były przejebane nawrót depresji że aż chciałem sie pochlastać ale ale przeszło.

Do osób zachęconych takimi postami: NIE BIERZEMY dxm'ów z SSRI i SNRI gdyż grozi to ŚMIERCIĄ ! Jedynie mając zdrowy i silny organizm, znając go dość dobrze, umiejąc opanować bad tripy oraz nie ciskając dawek przeznaczonych dla megazorda jest szansa, że wszystko zakończy się dobrze. Lecz NIE JEST to reguła!- hip
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.