4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 241 / 4 / 0
Zbyt niska nie hamuje reakcji tylko ją spowalnia, a zbyt wysoka z kolei przyspiesza, optymalnie może byc temperatura pokojowa a woda chlodząca z kostkami lodu lub bez. Ja robie bez, chociaz latem mysle zeby jednak dozucac bo goraco jest.
kodeina
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
robiłem z sudafedu, ale najprawdopodobniej była to nieprzerobiona pseudoefka. Działanie odczuwałem jak fazę efedrynową z dodatkową specyficzną euforią. Najbardziej martwi mnie przyspieszone tętno które chyba nie powinno mieć miejsca przy dobrze zrobionym metkacie,
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1425 / 81 / 0
Nieprzeczytany post autor: hess »
WildMonkey pisze:
Najbardziej martwi mnie przyspieszone tętno które chyba nie powinno mieć miejsca przy dobrze zrobionym metkacie,
To niepotrzebnie sie martwisz. Jak wiadomo metkat to stymulant i naturalnym, nieodzownym efektem używania stymulantów jest przyspieszone tętno, w przypadku metkata - ostro przyspieszone (u mnie po metkacie z 1 paczki sudafedu puls dochodzi nawet do 115-120/min).
Wszystko co napisałem na tym forum to nie jest prawda!
  • 1198 / 8 / 0
Mnie po zjezdzie methcathowym wszystko wkurwia - gdy w wyniku nieszczesnego splotku okolicznosci musialem ogladac mode na sukces ... grrr
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Cypress, ja mam tak samo. Brałem kota łacznie z dzisiejszym razem 4 razy i za kazdym razem jak mam to wypic to jest tragedia. Nie da się tego nawet rozcedzic. Nie radze ci przynajmniej tego robic, bo ja bylem tak glupi i sprobowalem. Efekt byl taki ze po rozpusczeniu tego w 3 (sic!) szklanekach picia smakowego, musialem pic ten syf. Zbieralo mi sie na ostre rzyganie. Przy 3 szklance juz ciezko szlo. 20ml roztworu a taki jebany ma mocny i chujowy smak ze nie rozcieńczysz tego.

Zejście jest chujowe. Jak pisałem, bralem ledwo 4 razy, wiem ze jutro bede sie czul chujowo. Bralem pierwszy raz, bylo niesamowite pierdolniecie dopaminy, zejscia nawet nie poczulem. Na nastepny dzien wrzucilem jeszcze raz i bylo slabiej ale tez fajnie. Potem zrobilem jeden dzien przerwy i tego dnia cuzlem sie juz tak sobie psychicznie. Po 2 dniach wrzucilem znow i caly nastepny dzien nei wychodzilem z wyra. Baaardzo chujowo bylo, a nie mialem kasy, ani nic pod reka. Przetrzymalem to na sucho. Kota bralem ok 14, potrzymalo mnie do 20 potem bylo tak sobie byloo ale poszedlem spac z trudem no i nastepnego dnia od 9 rano az do 20 czulem sie przejebanie. Calkowicie bez sil do zycia, wszystkie bylo takie beznadziejne. Mialem jakis pomysl: np obejrze sobie film zeby to przesiedziec a juz po paru sekundach nim jeszcze sie do tego zabralem, stwierdzilem ze to chujowy pomysl i nie chce mi sie.... łe..

Dziś, czwarty raz, po 2 tygodniach od poprzedniego... Boje się jutra ;/ Fajna substacja jak sie wrzuca ja zadko i ma cos na zjazd. Ja znowu dzis nic nie mam.

Jestem na kocie i kompletnie wydaje mi sie ze bezskladnie to napisalem i powtarzalem sie pare razy ale chuj, nie chce mi sie tego edytowac. Tak bywa
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
no tego nie da się wypić, podziwiam tym co dają radę, a jak sie strzeli to już nie ma szans, że się wypije, działa krócej, ale wjazd jest zajebisty...

i fatalne zjazdy miałam po wypiciu tego, po strzale, mniejsze.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zlooo »
Dzisiaj robilem drugi raz, po wyjeciu z lodowki wyszla mi taka papka jakby galareta, przefiltrowalem to, zaladowalem w kanal i odrazu taki jebucki bol glowy, przewyzszal faze :/ Za duzo octu dalem ??
Uwaga! Użytkownik zlooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
[quote="prawie_martwy"]
Jezeli szatan szukalby nowych tortur doradzilbym mu by zaserwował swoim podwladnym zejscie po metkatynonie ]

Co Ty piździsz? Po metkacie nie ma zwały żadnej, przynajmniej ja nigdy nie miałem. Może to kwestia psychiki, albo może dlatego że ja to po instalacji napierdalam.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zlooo »
Ja tez nie mam zadnej zwaly po metkacie,
W lodowce trzmalem ok. 50 min, i ta galaretke dokladnie 2 razy przefiltrowalem, walnaem to 2x z 10tki. Octu dalem 30 ml. a wody 15 centow.
Uwaga! Użytkownik zlooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
To troche za krótko trzymałeś to w lodówce, w lodówce to minimum 2.5h.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.