Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
E: Pozatym robota na odpowiednich dawkach T to az przyjemnosc i jak czas leci sweet , wiec z wjebania w kode przejde na wjebanie w T ale chuj wyjdzie ekonomiczniej za jedna faze na kodze mam butle 96 ml wiec oplacalne w chuj
Przy okazji chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają interakcje Tramalu z:
- marihuaną
- amfetaminą
- alkoholem
Moja głupota skłoniła mnie żeby wziąć tramal w celu znieczulenia zęba który napiepszał mnie w tamten dzień okrutnie, ale że byłem pod wpływem miksu 3 wyżej wymienionych substancji (zwłaszcza alko i mj, działanie amf. chyliło się ku końcowi), coś mnie skłoniło żeby wziąć trochę więcej, ale "ciut mniej" niż mi zalecano żeby się naćpać (osoba od której dostałem butelkę Poltramu doradziła żeby wziąć 32 krople dla mojej wagi, ja wziąłem wtedy 28).
Zabawa skończyła się tym że zasnąłem niedługi czas po przyjęciu, po czym zbudziłem się po ok. 3h snu popędzany potrzebą fizjologiczną. Pospiesznie dotarłem do kibelka i stojąc z pindolem w dłoni poczułem że stracę przytomność. Postanowiłem że usiądę żeby sobie krzywdy nie zrobić lecąc na podłogę, ale nic prócz postanowienia nie pamiętam. Z relacji osoby która mnie znalazła atak padaczki trwał ok 1-1.5 min.
Pytanie zadaję ponieważ do tej pory mam lekką obawę przed ponownym zażyciem tej substancji (mimo że już na pewno go nie zmieszam z niczym), a zostało mi jeszcze 1/3 buteleczki i chciałbym ją spożytkować.
Bakoosiowy pisze:W związku że znalazłem ten temat, chciałbym zadać tu pytanie do kogoś kto posiada jakiś zapas doświadczeń związanych z tramalem, otóż: czy możliwe jest że jestem w jakiś sposób uczulony/nadwrażliwy na działanie tramalu?
Przy okazji chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają interakcje tramalu z:
- marihuaną
- amfetaminą
- alkoholem
Z amfetaminą jak ktoś pisał , nie wolno łączyć. Z alkoholem i trawą , jak najbardziej można.
28 kropel i na 1 raz, do tego w takim miksie ? Mhm ... trochę moim zdaniem za dużo. 350 mg na 1 raz wymieszane z innymi rzeczami. Na 2 raz weź se ze 300-350 mg [ zależnie od wagi , jeżeli jesteś koksem wysokim jak dąb , to można więcej] ale nie miksuj tramadolu z amfą.
Bakoosiowy pisze: Pytanie zadaję ponieważ do tej pory mam lekką obawę przed ponownym zażyciem tej substancji (mimo że już na pewno go nie zmieszam z niczym), a zostało mi jeszcze 1/3 buteleczki i chciałbym ją spożytkować.
Nie laczylbym natomiast tego z alkoholem bo to tylko poteguje jego dzialanie, a tym bardziej tramca z feta bo oba podnosza poziom serotoniny - co prowadzi co syndromu serotoninowego a to z kolei do spiaczki albo smierci.
Ziolo z kolei troche przytlumia dzialanie tramca i jest zupelnie inaczej, ale raczej gorzej.
Jak sie bardzo boisz kolejnego ataku padaki to przeszukaj domowa apteczke albo popytaj wsrod kolegow, a nuz sie jakies benzo znajdzie ;)
And speak my point of view,
But it's not sane...
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.