Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 342 / / 0
ja o tym mniej więcej wiedziałem , tylko , że zanim wyszedlem do roboty zdawalem sobie sprawe , że przegiolem ale myslalem ze jakos zejdzie , a to na dobre sie zaczelo rozkrecac w robocie , poprostu , teraz z głową nauczke mam , jak narazie mam benzo widze ze pomaga nawet rece nie drżą :)

E: Pozatym robota na odpowiednich dawkach T to az przyjemnosc i jak czas leci sweet , wiec z wjebania w kode przejde na wjebanie w T ale chuj wyjdzie ekonomiczniej za jedna faze na kodze mam butle 96 ml wiec oplacalne w chuj %-D
  • 486 / / 0
Brał ktoś Trileptal, (Okskarbozepinę) w celu zmniejszenia drgawek, lub ich uniknięcia, ew. w celu zwiększenia działania depresantu? (na oryginalnej ulotce jest napisane, że zwiększa działanie morfiny, alkoholu i innych leków hamujących OUN). Czy to prawda, że żeby zaczął działać przeciwdrgawkowo trzeba brać go kilka dni? Jak jest z tym wzmacnianiem? I przede wszystkim : jak wysępić klony, lub inne benzo, albo kwas walproinowy na wszelki wypadek? Bo zjedzenie 400 mg tramadolu i histaminy jakiejś i pójście na EEG to chyba skrajna głupota. Poza tym po Tramalu trzeba też uważać na stroboskopy itp.?
  • 3217 / 395 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Canna jak czytam twoje posty to mam wrażenie że dawanie ci podpowiedzi jak się naćpać przypomina oddanie naładowanego pistoletu dzieciakowi. Zostaw lepiej tramal w spokoju i popracuj nad poskładaniem psychy do kupy. Wiem że nie takiej odpowiedzi oczekujesz, może ktoś inny się zlituje nad tobą.
  • 486 / / 0
Od tej pory kiedy zadałem te pytania o benzo, traktujecie mnie jak dziesięciolatka. Owszem, leczę się, na zaburzenia afektywne dwubiegunowe, na przewlekłą depresję w sumie, z normalnymi niekiedy chwilami. A tramadol mam zamiar jeść w małych ilościach i skończyć przynajmniej na miej na jakiś czas z wszelkimi narkotykami/używkami (fajki), prócz psychodelików. A nie dajesz mi podpowiedzi jak się naćpać, tylko jak bezpiecznie przeżyć daną intoksykację.
  • 705 / 16 / 0
W związku że znalazłem ten temat, chciałbym zadać tu pytanie do kogoś kto posiada jakiś zapas doświadczeń związanych z Tramalem, otóż: czy możliwe jest że jestem w jakiś sposób uczulony/nadwrażliwy na działanie Tramalu?
Przy okazji chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają interakcje Tramalu z:
- marihuaną
- amfetaminą
- alkoholem
Moja głupota skłoniła mnie żeby wziąć tramal w celu znieczulenia zęba który napiepszał mnie w tamten dzień okrutnie, ale że byłem pod wpływem miksu 3 wyżej wymienionych substancji (zwłaszcza alko i mj, działanie amf. chyliło się ku końcowi), coś mnie skłoniło żeby wziąć trochę więcej, ale "ciut mniej" niż mi zalecano żeby się naćpać (osoba od której dostałem butelkę Poltramu doradziła żeby wziąć 32 krople dla mojej wagi, ja wziąłem wtedy 28).
Zabawa skończyła się tym że zasnąłem niedługi czas po przyjęciu, po czym zbudziłem się po ok. 3h snu popędzany potrzebą fizjologiczną. Pospiesznie dotarłem do kibelka i stojąc z pindolem w dłoni poczułem że stracę przytomność. Postanowiłem że usiądę żeby sobie krzywdy nie zrobić lecąc na podłogę, ale nic prócz postanowienia nie pamiętam. Z relacji osoby która mnie znalazła atak padaczki trwał ok 1-1.5 min.
Pytanie zadaję ponieważ do tej pory mam lekką obawę przed ponownym zażyciem tej substancji (mimo że już na pewno go nie zmieszam z niczym), a zostało mi jeszcze 1/3 buteleczki i chciałbym ją spożytkować.
Ostatnio zmieniony 19 marca 2011 przez Bakoosiowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ryyyyyyyba!
  • 364 / 3 / 0
Bakoosiowy pisze:
W związku że znalazłem ten temat, chciałbym zadać tu pytanie do kogoś kto posiada jakiś zapas doświadczeń związanych z tramalem, otóż: czy możliwe jest że jestem w jakiś sposób uczulony/nadwrażliwy na działanie tramalu?
Przy okazji chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają interakcje tramalu z:
- marihuaną
- amfetaminą
- alkoholem

Z amfetaminą jak ktoś pisał , nie wolno łączyć. Z alkoholem i trawą , jak najbardziej można.
28 kropel i na 1 raz, do tego w takim miksie ? Mhm ... trochę moim zdaniem za dużo. 350 mg na 1 raz wymieszane z innymi rzeczami. Na 2 raz weź se ze 300-350 mg [ zależnie od wagi , jeżeli jesteś koksem wysokim jak dąb , to można więcej] ale nie miksuj tramadolu z amfą.
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 10 / 0
Bakoosiowy pisze:
Pytanie zadaję ponieważ do tej pory mam lekką obawę przed ponownym zażyciem tej substancji (mimo że już na pewno go nie zmieszam z niczym), a zostało mi jeszcze 1/3 buteleczki i chciałbym ją spożytkować.
Dawki ktora przyjales raczej bym sie nie bal. O ile dobrze kojarze syrop ma 10mg/krople, a to znaczy ze wrzuciles jakies 280 mg. Jesli zazyjesz taka dawke to powinno byc ok. Mysle ze na ten drugi raz to nawet 200-250 mg powinno Cie porobic.
Nie laczylbym natomiast tego z alkoholem bo to tylko poteguje jego dzialanie, a tym bardziej tramca z feta bo oba podnosza poziom serotoniny - co prowadzi co syndromu serotoninowego a to z kolei do spiaczki albo smierci.
Ziolo z kolei troche przytlumia dzialanie tramca i jest zupelnie inaczej, ale raczej gorzej.
Jak sie bardzo boisz kolejnego ataku padaki to przeszukaj domowa apteczke albo popytaj wsrod kolegow, a nuz sie jakies benzo znajdzie ;)
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 3217 / 395 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Zawiniła pewnie feta wraz z alkoholem bo ten w dużych dawkach obniża próg drgawkowy. Zioło raczej nie miało znaczenia, feta z tramem zazwyczaj nie wywołuje padaki ale czasem jak ktoś ma słabszy organizm to może się tak stać. Jak już raz miałeś atak to znaczy ze jesteś podatny i każda następna zabawa niesie ryzyko nawet jak nie będziesz już mieszał.
  • 475 / 17 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: belialoss »
Ja mialem przygode z padaka 3 razy , ostatni skonczyl sie w szpitalu z rozbita glowa i to mocno(padlem na schodach) takze nic przyjemnego.Koniec z tym gownem jakim jest tramal. Pzdr. all.
  • 342 / / 0
Prosze o szybką odp bo zaraz wale po butle 96 ml ... a mial byc koniec , ale nie w tym rzecz wjebalem cala alpre , i zastanawiam sie czy w razie W moge sie poratowac depakine chrono 500 , lek przeciw p. , ale czy nie pojebie mi fazy i do konca mnie ?? to ze ryje bebechy mam w D , chodzi czy bedzie skutezny jak benzo i nie zjebie fazy. 3mta se
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.