Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 317 / 12 / 0
Re: Oxycodon
Nieprzeczytany post autor: bokor »
to czysto teorytyczne było ze,gdybym miał taka mozliwosc,czy maja ;] kto by mi oxy przepisał :moody: przeciez to Polska :nuts:
  • 394 / 5 / 0
No ale nie mamy co nażekać mamy kode,tramal b dobrze dostępne i DHC i bupre troche gorzej.
Co nie oznacza że w każdej aptece nie powinno być 100 tabletkowych opakowań z tabletkami po 30mg morfiny po 100zł ;) oczywiście OTC
Ostatnio zmieniony 25 października 2010 przez Wolny Od Nałogów, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 317 / 12 / 0
Ale to było dobre to z Majka.... ;];];]
  • 576 / 6 / 0
ja zakupiłem nie dawno... oxycontin 5mg 60szt za 200zl bardzo drogo a działanie nic specjalnego nierowna się z majką co prawda dawka też niewielka ale te po 80mg kosztują kupe kasy naprawde za tą kase nie warto....Niby biodostępność doustna 70-80% ale ja tego nie czuje co prawda tolerka na opio niespodziewałem sie rewelacji ale tu przy 50 mg nic.. Nie polecam.. niewiem jak i.v ale niechce mi sie babrać z tymi po 5mg...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 576 / 6 / 0
Apropos mam pytanie widziałem na pewnym filmie dokumentalnym ziomków w USA jak palili na foli tablety oksykodonu ktos cos więcej wie na ten temat co i jak i czy warto ?
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 317 / 12 / 0
brałes 50mg doustne rozumiem,tak?? i nic??ale dzieki za info ze,kupiłes o to wlasnie mi chodziło
  • 576 / 6 / 0
Kupiłem ale jest to nie opłacalny interes... 50mg słabiutko poczułem... Wsumie to nawet skręta nie zaleczyły a to miałem na celu... myślałem że już z 10-15mg coś podziała doszedłem do 50 i olałem to doustnie mnie nie klepie ale ja mam tolerke na opio sporą więc nic dziwnego... co nie zmienia faktu że spodziewałem się po tym specyfiku czegoś innego... Mam jeszcze troche tego więc kiedyś inną metodą pobrobuje... :-) ps tabletki rozgryzane obojętnie czego przy tym to luz... te walą benzyną ale dałem rade 10szt... :-)
  • 394 / 5 / 0
Z tymi opio co kończom się na "on" (hydrokodon, oksykodon, oksymorfon itp) opyla się hukać i.v. jak ktoś się boji to p.r. Poczytaj na amerykańskich forach ale chyba nie da się tego wapolaryzować.
  • 576 / 6 / 0
napewno i.v jest lepiej jak większosc opio tyle że ja mam po 5mg ale kiedys sie z tym pobawie jeszcze narazie mam lepszy specyfik przy którym oksy wymięka... zresztą nie każdy lubi to samo... :)
  • 317 / 12 / 0
mozna wiedziec co to za specyfik,panie kolego ;-) ??
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.