Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 89 / / 0
pamietam raz mialem ostro na zoladku, 3 spawy. podejzewam ze mialo to wplyw z tym, ze po dxm wszamalem kilka ciastek. Czesto tak mam ze po zaaplikowaniu, jak zjem cos jeszcze to mam dyskoteke w brzuchu. Swoja droga sprobuje na next trip patent z kwaskiem/sokiem cytrynowym
EXP:
THC, amfetamina, benzydamina, dekstrometorfan, tramadol, alkohol, efedryna, pseudoefedryna, hydroksyzyna, kodeina, dimenhydrynat, estazolam, poppers, metylokatynon, oksazepam, diazepam, DOC(chyba), zolpic  - wiecej grzechow nie pamietam :P
*GREEN LEAF TEAM REPREZENTANT*
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pediator »
po deksie jeszcze nigdy nie haftłem(no ostatnio prawie). chyba jestem mocny a i dodam że ostatnio to wszamuje po 6 tablet na raz .
  • 180 / 4 / 0
No coz ja nie mam tak lekko i na deksie zawsze haftowalem nawet po 30 tabletkach. Ale od kiedy jem technika 10 + 20 jest elegancko i nawet nie przychodzi na mysl rzyganie.
10 tabl. uplywa godzinka i zjadam nastepne 20. I nie ma huja zeby cos sie wrocilo. Ale ostatnio wszystko za wolno jadlem i nie bylo nic a nic psychodeli... :(

Pozdrawiam
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Ja ostatnio zaczynam po 10.
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 4 / 0
ironia pisze:
Ja ostatnio zaczynam po 10.
Ale 10+10+10.... w jakich odstepach czasowych ?

Pozdro
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 105 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Antydemagog »
bełtać nie bełtałem, po 450 mg popitych sokiem z grapefruita odczuwałem lekki ból brzucha, po soku z cytryny obrzydliwy smak dawał sie we znaki, osobiści polecam w połowie wrzucania napić się soku z cytryny popic troche wody i znów wrzucać, jak dla mnie niweluje bóle brzucha. gdyby jeszcze temp na następny dzień likwidowało ;/
Trzeba powodu do morderstwa,
  • 762 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: lolek555 »
A mnie spotkało drugi raz żyganie ehhh.... Wrzucanie częściej niż 5 minut po 5 tabletek nie wyszło mi na dobre;/ zjadłem zaledwie 45 tabletek, ale widocznie za bardzo się skumulowało i mój żołądek nie wytrzymał. Miałem styczność z 900mg i nie żygałem no ale widać mam wrażliwy żołądek ;/ Ale wole jak mam wiekszą i lepsze mocniejsze wejście niż faza rozłożona w czasie.. Dziwne jest ze dex mi wszedl mimo wszystko i mialem jeden z lepszych tripow :) ale troche przypalowo gdy zygalem przez otwarte okno u siebie w pokoju hehe ;] a najgorsze jest to ze zazygalem sasiadowi pol okna nizej :p ale na szczescie jadlem tylko zupe :D
Uwaga! Użytkownik lolek555 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 1 / 0
A ja mam tak: mdłości miałam zawsze, bełtałam 2 razy - raz po wymieszaniu z alkoholem, raz po 600mg. Ale ostatnio tak mnie skręca, że ledwie to wytrzymuję - nawet jeśli nie bełtam, to mam taką biegunkę, że mało nie mdleję. Ciekawe jest natomiast to, że mam tak po 2h od zarzucenia. Już mi faza wejdzie i nagle czuję, że mi się robi gorąco na żołądku. Tak jak to już ktoś stwierdził - wygląda to raczej na efekt samego dxm, a nie zasadowego odczynu, posmaku (ludzie, jakiego posmaku! jak dla mnie aco nie ma smaku...), wypełniaczy, etc. Cytrynka mi nie pomaga nic a nic, ile bym jej nie wypiła. Chyba że może powinnam wypić soczek po jakimś czasie od łyknięcia, a nie popijać. Muszę jeszcze wypróbować system 10+20, to chyba ostatnia szansa...

A w ogóle to mam te mdłości coraz później. Kiedyś jak się kończyły, wchodziła faza. Teraz pojawiają się, jak faza wejdzie już całkiem solidnie. :/
Did you forget to take your meds?
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jeffa cookie »
Te mdłości to zjebana sprawa. :-/ nie wiadomo czy lecieć do kibla i marnować czas na przytulanie sedesu czy leżeć i najwyżej zarzygać łóżko.
Najgorsze mdłości biorą mnie ostatnio na drugi dzień na zejściu :-/
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pannaR »
dobrze ze ja nie mam z tym problemu,

zero beltow ^_^
zero mulenia ^_^
zero zwal ^_^

zycie jest piekne :-D
Kaszlesz jak skurwysyn,
bo jarasz za dwóch,
nie masz siły tego rzucić,
wiem siara jak chuj...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.